Sköna maj välkommen

Igår var det det Valborg och då ska man tydligen fira vårens ankomst. Det gjorde vi såklart på flera olika sätt. Matte har haft igång gräsklipparen och racat runt på tomten med den. Igår kom Wallander med Mor och Far på en skogsrunda och vi sprang in våren (speciellt Walle sprang extra mycket). Ibland blir jag rädd att Walle tycker jag är lite tråkig som inte springer så hejdlöst i skogen i skogen som han gör. Fast han fick igång mig i bokskogen vid scoutstugan!

Efter besöket blev det lite eldning hos Vidhusse och Dagismatte. Vildhusse hade byggt ett litet bål och han hade dragit ut vattenslang och vattnat runt om. Och det var tur det för alla pinnar som jag har släpat hem under året brann attans bra.


Precis tagit fyr


Stax därefter. Det var inte så mörkt som det ser ut, det är brasan som snor allt ljus...

När brasan hade lugnat sig lite blev det korvagrillning. Jag tyckte jag borde få allra flest korvar eftersom det inte hade blivit någon brasa utan mig!


Vildhusse njuter av sin öl...


Matte grillar korv. Vildhusse fotar, han har lite svårt med fokuset...


Dagismatte.

Efter korv och brasa styrde vi kosan inåt och efter en stund hem till vårt. Det blev inget bloggat igår kväll för jag var helt enkelt för trötter. Så kan det bli men idag blir det dubbel rapport istället!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken fin brasa! Konstig stil bara på Marie när hon grillar korv :-)



Gällande mitt spring i skogen så säger jag bara: DET ÄR SÅ HÄRLIGT ATT VA I SKOGEN, SKOOOGEN!

2009-05-02 @ 09:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0