Stadstur med tårta och fågelskådning

Ikväll har vi varit på stadstur hos Wallander. Det var nämligen så att Matte behövde köra till Biltema och lämna tillbaka en grej och så hade vi ju lovat tårta och så ville vi gå en promenad och det var så fiffigt att vi kombinerade allt det här. Så fört bar det av till Biltema i en flygande fläng. Matte var ute ur affären igen efter en minut. Sedan till Rusta för att handla en sak till Walles Mor. Sedan in till stan och leta parkering. Efter några varv runt Walles kvarter körde vi till teaterparkeringen. Såklart blev det en plats ledig utanför Walles just då men teaterparkeringen är bättre för där är inte så trångt. Dessutom hann vi duka upp för tårtkalas också. Så när Walle och hans Mor kom kunde vi hugga in på läckerheten med en gång. Matte hade såklart glömt kameran så vi får sno lite bilder från Walles blogg sen. Men jag kan avslöja att Walle åt flera gånger så fort som jag och han var väldigt intresserad av min bit också när han hade slukat sin egen. Men där går gränsen. Mycket delar jag med mig men inte av min tårtbit.

Efter kalasandet blev det en trevlig tur med stopp i rastgården och sedan fortsättning runt Pildammarna. Där är massvis med fåglar. Alldeles onödigt många faktiskt. Några kunde gott hamna i vår frys!

Vid åttasnåret hade vi "gjort stan" för denna gången och det bar av  mot skogen igen. Matte ska ju jobba hela helgen så det gäller att vi kommer i säng i hyfsad tid. Tack och lov har hon ledigt på måndag, det fick hon besked om idag efter lite fixande och tjat. Dessutom är det sista gången hon jobbar hela helgen så det är bara att se fram emot när det hela är över.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag säger bara mumsfilibabba... attans vilken god tårta, den var verkligen värd att vänta på :-)



Tack för en trevlig kvällsrunda oxå.



Vad bra att det gick att ordna till en ledig måndag istället men mest skönt så klart för er att det är sista jourhelgen för matte din.

2009-05-30 @ 07:42:08
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0