Vilken härlig födelsedag

Eftersom Matte var ledig från jobb idag kunde vi börja min 3 årsdag med en härlig sovmorgon. Vid åttasnåret tassade Matte iväg och hämtade ett paket till mig som visade sig innehålla en rosa bläckfisk i plysh som låter som en gris ungefär när man trycker på den. Jag fick också fyra stycken linjetagsdummiesar från Hundsystrarna. Förhoppningsvis kommer bild snart på när de används. När Matte gav mig dem bad hon också om ursäkt för hotet om att jag inte skulle få apportera mer om jag inte gick ordentligt när vi tränar jakt. Klart jag ska få apportera sade hon, men kanske blir det inga jaktprov. Det var ju andra tongångar tänkte jag för jaktprov ger jag tusan i bara jag får träna.

Alltså, det började ju bra. Och det fortsatte i samma stil. Frukost med mumsig korv och ägg tillsammans med Knappen, sedan promenad och därefter trädgårdsmys i två omgångar. Jag fick också öppna present från Elliot. Jag fick en söt mjukis som säger mjao och så gott godis. Elliot tycker nog synd om mig att jag inte har en katt att leka med. Det här går minst lika bra tycker jag! Kanske till och med bättre för katter bara springer iväg från mig och verkar inte alls gilla mig.

Klockan tre försvann Vildhusse och jag anade starkt att han skulle hämta hem Dagismatte vid tåget. Knappen anade nog också något för han låg vid grinden ända tills de kom tillbaka. Han missade att Matte höll på att göra tårta och då fick jag alla restbitarna som blev över :)

Glädjen var stod när Dagismatte kom in genom grinden. Det var faktiskt den bästa present jag kunde få att hon är tillbaka hemma igen! Vi har haft det så bra jag, Matte, Knappen och Vildhusse men det är liksom inte komplett utan min käraste Dagismatte. 

När tvåbeningarna fikade fick jag och Knappen tårta á la hund. 

 
Mums!!!


Låååång väntan...


Gottgottgott!

Ikväll var det dags att åka på jaktkurs. Fast Matte hade lovat att köra in om Satchmos på vägen dit. Hon blev försenad och jag var rädd att turen dit skulle frysa inne men nä, hon skyndade sig och lyckades handla en hel del godsaker som inte fanns på Teba.

Ikväll har det varit jaktkurs och det var kul! Fast roligast var det nog att träffa Walle och få paket och sedan på vägen hem när vi körde in om Elliot så att jag fick leka med honom. Matte hade nämligen blivit halt så hon kunde inte få ut med mig när vi kom hem, därför tyckte hon det var bra om Elliot kunde rasta mig. Det gjorde han med besked och jag var riktigt trötter när jag åkte hem. Men jag fick allt hålla mig vaken för att kunna öppna presenterna från Walle också. Jag fick en jättesuperfin fjärrdirigeringsskylt. Matte har tittat på en sån på nätet men inte tyckt hon hade råd riktigt och så fick vi en. Superbra. Nu ska det tränas säger både jag och Matte.

Jag fick också en pälsskrapa och en mjuk tvättvante (har haft en sån innan men Matte slarvade bort den). Fick också ett jättegulligt kort. Walle är så romantisk. Han hade till och med slagit in skylten i papper med rosor på. Han vet verkligen hur man ska uppvakta en tjej! Tyvärr blev det en miss i protokollet för tydligen hade Matte lovat Walle tårta men det blev ingen tårta med till Lomma. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt Walle och hoppas du kan äta tårta nästa gång vi ses för då ska vi ha med! Matte brukar hålla vad hon lovar även om det blir lite förseningar. För min del är det bättre för jag hade inte fått äta tårta en gång till ikväll men en annan dag kan jag ju utan problem få den bit till! Matte har redan skrivit till din Mor för att höra när det kan passa att vi kommer på en statstur.

Tack Matte och alla mina superbra kompisar för en härlig födelsedag! Tack vare er har jag världens bästa hundliv!!!

Kommentarer
Postat av: Kennelmatte på semester i norrland

Hej på er och ursäkta att vi tillfälligt glömde att gratta dig Lakrits på födelsedagen igår. Vi glömde liksom andra också...så tråkigt, men vi kom ihåg det dagen innan, föga trösterikt men sant! Du har som alltid jättebra i din flock och vi har det bra också. Semestrar i norrland och vi har varit på turné i Umeå och sen åkte vi till Östersund och nu är vi i Dalarna på Orsa Camping. Där har hundarna fått bada i massor och apporterat och ligger och latar sig för det mesta däremellan. Vädret kan vi inte klaga på...det har varit sol precis hela tiden, men nu hotar de med tillfälligt sämre väder men det gör inget.

Puss på dig Lakrits och grattis en dag försent!

Kennelmatte m hela flocken i husbil i Orsa

2009-05-26 @ 11:14:10
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Wallander

Ja fattas annat om du inte skulle ha varit nöjd med din födelsedag :-).



Kul att du blev nöjd med alla dina presenter.



Lite purken blev jag för den uteblivna tårtans skull men jag är inte långsint... det går bra en annan gång oxå.



Ses på fredag... har inte MOR sagt något om, men det går säkert bra, jag kollar med henne.

2009-05-26 @ 12:50:52
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Vad bra! Tårta på fredag då, ska lägga in en beställning till Matte om två smaskiga bitar som hon allt får göra på morgonen och som står färdiga att ta med i kylen.

2009-05-26 @ 22:06:56
Postat av: Elliot

Nån tårta - de har inte jag sett röken av...=(

Men de klart ja e inte så romantisk av mej....bara busig=)

zez

hälsningar från

"brottningsmästaren"

2009-05-27 @ 11:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0