Adventskalender

Ja, tänk vad tiden går fort. Imorgon är det 1:e december och dags för att börja öppna adventskalender. Precis som tidigare år har Matte gjort benkalendrar. Så här ser de ut:



Vi var i Lomma ikväll för att träna och lämna kalendrar till kompisarna. Walle måste såklart ha och då även Beck. Vi känner ju inte varandra jättebra än jag och Beck men det kommer att bli bättre och klart han ska ha en kalender lillkillen. Elliot måste såklart också ha som vanligt. Och så Zico fick också. Jag har ju lärt känna honom allt bättre under året som gått och även om jag minns att jag blev lite platt vid vårt första riktiga busmöte så är jag inte långsint!

Nu var det så himla bra att Helene och Ann har pysslat ihop en kalender till Matte som hon fick ikväll. Det hade hon ingen aning om så det var kul. Så här fin ser den ut:



Tusen tack säger Matte. Jag ska hålla koll så hon inte tjyvkikar i paketen!

Tyvärr är Matte ur form. Typiskt när hon ska börja jobba imorgon och behöver vara pigg. Därför blev det bara en kort lite träningsstund och sedan platsliggning och sedan körde vi hem. Nu ska vi till sängen. Mattes termostat är lite kass, hon fryser och svettas om vartannat och så känns halsen tjock. Men kanske en lång och god natts sömn kan göra henne frisk. Och så paketöppning imorgon!

Kommentarer
Postat av: Vicka

Lyckost...man skulle bo hos er!

Syrran

2009-11-30 @ 22:29:49
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Zico-Bus med matte

Hej!

Först och främst hoppas vi att Marie mår bättre idag - hon såg lite "ynklig" ut igår :(

Sen tusen tack för den fina kalendern - du skämmer verkligen bort dina vänner :)

Första paketet är öppnat och det föll i smaken!

Tassar&Kramar

Zico&Helene

(som just nu håller på att slå sina kloka (?) huvuden ihop för att hitta på en överraskning till er. Vi var ju inte alls förberedda på detta!)

2009-12-01 @ 11:10:48
Postat av: Elliot

Hoppas att din matte mår lite bättre idag....

Jättemycket tack för min (som vanligt)fina "benkalender" =) Jag har åxå nyss öppna min första paket.Jag bar omkring på den ett tag först...men rätt som det var så blev jag sugen o vips!så var den i min mage mums,mums,smask....

Har din matte hittat sitt första paket?

2009-12-01 @ 12:35:47
Postat av: Wallander

TACK TACK TACK TACK säger vi i kör jag & Beck.



Beck han satt säkert 10 minuter och bara tittade på dem igår kväll. Men han har ju inte varit med förut så det är kanske inte så konstigt.



Detta år blir det kvällsöppning har MOR sagt... för då har vi lite mera tid påstår hon. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge så det blir nog bra.



Tack oxå för extra asken... det var mer än smarrigt :-)



Pussa på matte så att hon blir fort frisk så att ni kan komma til staden snart.



Kramelikram

2009-12-01 @ 15:42:40
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico

WOW - vi har precis haft en matteövning! Räknat ut att ni har slagit in 120 paket, för att fixa till dessa kalendrar :) Impressing :D

Kram

Z&H

2009-12-01 @ 18:39:29
Postat av: Lakrits

Nästan Zico...fast en till Knappen också så det blev 144 paket. Matte var en smula uttråkad. Medicinpinnen hjälpte till lite för vi slog in dem när vi var i Stockholm.



Matte mår bättre men hon är trött och frusen så det blir tidigt i säng ikväll också.

2009-12-01 @ 20:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0