Busväder och hundnappning

Igår var det minsann riktigt busväder. På kvällen blev det strömavbrott så jag kunde ju inte rapportera om min dag. Den var väldigt bra faktiskt för jag fick spåra på morgonkvisten igår igen. Det blev ett vinkelspår med många vinklar för Matte tycker jag behöver träna på att inte snurra runt där och kolla in allt. Jag fick helt klart godkänt även om det kan bli bättre enligt Matte. Men då måste jag ju få öva mycket och ofta!

Vi var ute en del också igår men vädret blev mer och mer busaktigt och just när vi kom hem på kvällen efter lite ärenden så blev det alldeles mörkt. Det blev till att tända fotogenlampor och stearinljus och elda brasa och det gick rätt skapligt minsann att få ljus i huset utan el. Men helt klart bekvämare med el ändå så vi var rätt nöjda fram på sennatten när ljuset kom tillbaka.

Idag har vi haft besök av Wallander och Beck. Eller rättare sagt, Matte hundnappade dem vid ettsnåret och så hämtades jag upp på Dagis (lite tajt med tre i buren så därför fick jag vara på Dagis medan de hämtades). När jag hoppade in där fram så vädrade jag genast att det var "kändisar" där bak. Snacka om att vi testade hållfastheten på gräsmattan sen när vi blev avsläppta. Beck och Walle grävde sen som galningar (där det är tillåtet att gräva bäst att tillägga). Jag tog hand om deras märgben när de hade tröttnat (vilket de gör ganska snabbt för där var mycket gott kvar). Beck var mycket intresserad av vad Matte gjorde och hjälpte henne bära redskap... Mate försökte fota men det var så grått att bilderna blev rent för mörka. Digitalkamera är inte bra när det är dåligt med ljus!

Innan mörkret helt lade sig över skogen fick vi springa på fältet allihopa. Då fick jag fnatt och bara sprang och sprang och Matte fick ropa in mig flera gånger. Den där Beck börjar växa till sig lite och man kan faktiskt leka riktigt bra med honom. Han verkade gilla att bli jagad av mig och inte verkade han bli rädd när jag försökte låta farlig heller. Attans. Men det kan aldrig bli som med Walle ju, vi har våra kärleksfulla gnabbiga gosstunder och då får inte Beck vara med. Det tycker inte Walle heller så Beck står där och ser lite misslynt ut. Men det är faktiskt så att småsyskon inte kan vara med på allt!

Innan syskonen Lindeblad hämtades blev det korvgrillning. En tjocking var fick vi och det satt fint efter mycket spring. När de hade åkt blev det sängen direkt för mig. Man blir trött av att vara värdinna!

Kommentarer
Postat av: Wallander & Beck

Tusen tusen tack för att vi stadsbor fick komma ut till er idag. Så kul vi hade alla tre! Beck överraskar mig positivt, han verkar redan ha fattat att vi har något väldigt speciellt.



Vi är så glada för att vi fått lära känna er :-)



Nospussar från oss båda!

2009-11-20 @ 00:11:03
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0