Ett års jubileum

Idag är det precis ett år sedan vi flyttade in i vårt hus. Det kom vi på ikväll när Vildhusse var hos oss och fixade. Och såklart fick det firas lite hos Dagis. Det är ju en stor dag om man tänker tillbaka. Sen att Matte just idag är lite grinig för hon tycker hon inte hinner med vad hon vill och huvudet är krångligt är ju en annan sak. För visst har det hänt mycket i vårt lilla hus och på vår tomt det senaste året. Tror knappt tanten hade känt igen stället?!

Det blev en tur med Elliot och Ann på Revinge innan idag också. Toppen! Jag hade mycket spring i benen och Elliot ännu mer. Vädret var ovanligt fint, vi har ju haft många våta turer på Revinge. Inga koskitar att rulla sig i till Mattes lättnad. När vi kom hem var det jakt i skogen och det var jag ju allmänt förgrymmad över men föll i skön "efter Revinge vila" sen och när vi kom ut för promenad sen var jägarna borta.

Nu återstår väl bara sängen och Matte har predikat om att vi ska upp tidigt fastän vi är lediga. Såna idéer! Vi får väl se hur det går...

Kommentarer
Postat av: Wallander

Har det redan gått ett år... otroligt tyckte nästan det var igår som den spännande budgivningen pågick. Men efter närmre eftertanke så har jag ju hunnit besöka er ganska många gånger... och snart är det dags igen fick jag precis höra. Jag kan knappt bärga mig tills imorgon em :-)



Ha det fortsatt mysigt i stormens mörker!

2009-11-18 @ 22:11:37
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Har glömt att tacka för buset på Revinge....jättekul som vanligt = )

2009-11-22 @ 14:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0