FEST

Ja ni må tro det blev fest igår för att fira, dels att Matte är klar med den jobbigaste delen av sin allmäntjänstgöring, dvs den delen där hon är stationerad på sjukhus (kirurgi, ortopedi, medicin etc) och dels för att hon ska vara ledig i två veckor framöver! Underbart! Detta skulle såklart firas och dagen till ära bjöds jag och Knappen på stekt fläskfilé. Åhhhh, förstår ni så gott. En hel portion var!

Undra när vi kan fira nästa gång?

Det somnades ändå rätt tidigt igår för natten före bakades det ju till sent. Och vi sov till åtta i morse sen bar det av ut i skogen. En skön dag har vi haft. Ikväll har Matte pysslat ihop en julklapp. Kan ju inte säga till vem för man kan ju aldrig vara så säker på vem som läser här på bloggen!

Dagismatte och Vildhusse har rest ifrån oss till Stockholm och Mattes syrror på en kortvisit där. Imorgon eftermiddag kommer de hem igen. Så vi är själva med Matte, jag och Knappen. Vi har åkt på bad båda två :( Jag trodde först bara det var Knappen som var i blåsvädret, men icke. Det var väl min rullning innan idag i något mums-mums som övertygande Matte om att vi båda behövde badas. Som det kan gå. Men efter badet fick vi stekt kassler och det var ju inte fy skam. Sen torkade vi lagom till kvällsrundan och då blev vi blöta igen. Håhåjaja.

Nu när vi är lediga ska det bli bot och bättring med bilder här på bloggen. Blir lite trist när det jobbas och är mörkt på kvällarna. Men något jobb ska det inte bli på ett bra tag framöver!

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Hoppas att du, matte och knappen har haft en härlig helg. Matte och jag har tävlat idag och jag fick ett spår, som faktiskt var för svårt för mig (kan du tänka dej hur svårt det är då?) Jag kämpade i 50 minuter, sen sa matte STOPP och selade av mig. Men hon var inte sur för jag fick precis som vanligt smaskig mat i en plastburk och sen min fina mjuka boll. Det var för att jag kämpat så bra, sa hon :D

Vi kommer igen till våren! Å då ska vi skicka ut dej och matte på en appelltävling också -ska bli spännande :)

Tass&Kram

Zico-Bus "världens båsta spårhund" ... men inte idag!

2009-11-15 @ 17:46:54
Postat av: Wallander

Vilket firande... tur att just ni har "fått" Marie och att vi oxå fått lära känna henne. Hon är bland de mest omtänksamma 2-beningar som jag/vi känner.



Vi följer mer än gärna med hem till er men att MOR skall hinna hämta oss innan det blir mörkt blir nog svårt. Men hon har lovat att försöka deala med sin boss och se om hon kanske kan få ta en ledig eftermiddag... timmar att ta ut saknar hon definitivt inte.

2009-11-15 @ 21:00:37
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0