Fritt fram!!!

Nu är löperiet över. Jag är badad och fluffig. Nu är det fritt fram att träffa polarna igen säger Matte. Hör ni! KOM HIT och rädda mig undan min sociala isolering! Det kan inte vara hälsosamt för en glad flatte att inte få leka på flera veckor!

Walle, Elliot, Zico.... KOOOOOOM

Förutom att jag blivit badad i duschen så blev man badad mest hela dagen när man var ute. Fast inte blev man så ren... Regnat har det gjort. Men vi har varit ute ganska mycket ändå. Fast i fm fick jag gnaga märgben inomhus på ett överkast som Matte lade på mattan. Vildhusse har varit här mest hela dagen och installerat ny fläkt och förbättrat och satt upp saker. Himla bra! Dagismatte och Knappen har hankat med på våra promenader som blev ganska långa för Matte är av åsikten att om man ändå har blivit blöt så kan man lika gärna gå långt.

Nu håller Matte på att torka kycklingfilé i ugnen till mig. Ska bli mycket spännande att se resultatet. Jag ÄLSKAR torkad kycklingfilé men tyvärr är det ju dyrt som guld. Så Matte tänkte prova att göra det själv. Jag lovar att rapportera!



Alla fyrbeningar som kommer och hälsar på mig ska få en liten gottepåse med sig hem!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag skulle så gärna vilja komma redan imorgon... men om det inte regnar så värst mycket så skall jag få följa med på Becks valpkurs annars blir det nog snällt till att stanna hemma.



MOR undrar om ni vill att hon tar med en påse kanelbullar till er på måndag även om det blir en dag försent... det är ju imorgon det är Kanelbullens dag!



Det blir kanske fullt hus nu när ni lockar med gottepåse :-)



Ha en bra söndag!

2009-10-04 @ 00:08:48
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico

Tjena Lakkan!

Du behöver FAKTISKT INTE muta med godis, för att vi ska komma och hälsa på.



Bara så att du vet <3

Zico

PS. Men man är ju inte den som skulle tacka nej till lite torkad kyckling - mycket bättre än döda fåglar med fjädrarna kvar :(

2009-10-04 @ 16:09:54
Postat av: Lakrits

Nänä, ni kommer säkert gärna ändå :D Men jag kan ju dela med mig av mitt godisförråd som är ganska ansenligt just nu för Matte har provat olika varianter av torkade delikatesser.



Så eländigt Walle, Lillebrorsan hitta på roligheter och inget till dig :( Du ska få en "tröstepåse" av mig imorgon!

2009-10-04 @ 21:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0