Höstfint på tomten

Så mycket som möjligt försöker Matte hinna göra i trädgården när det är ljust ute. Där ska bli höstfint. Gräsmattan är klippt. Det var förresten ett helt spektakel för gräsklipparen gick sönder två gånger och Vildhusse fick komma till undsättning och reservdelar inhandlas. Lite rabattkanter har klippts och så har det räfsats gräs och löv. När Matte samlade ihop en stor lövhög så tänkte jag såklart på Elliot! Han älskar ju att rulla sig i lövhögar. Kanske tur att han inte var här för då hade nog högen snart inte varit en hög längre!



Ikväll har vi sedan varit på Stadstur med Walle och hans Mor! Det blev såklart korv, vi provade den åter/nyöppnade kiosken vid Pildammsrondellen. En stor tjock var och det var himmelskt! Än så länge är inte Walles Lillebror Beck med på korvarundorna. Han får växa till sig lite först kanske?

I helgen blir det träning både lördag och söndag. Imorgon ska vi köra sök. Det var länge sedan, kan hända att vi är lite ringrostiga men det ska nog snabbt vara avhjälpt. På söndag blir det spår. Däremellan ska vi försöka fixa lite ytterligare i trädgården så det blir nog fullt upp!

Nu steker Matte kycklinglever till mig så bäst jag skyndar ut i köket, det börjar lukta färdigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0