Stillsamt

Ja det har varit stillsamma kvällar igår och idag. Igår hade Matte "migrändag". Hon trodde först inte hon skulle kunna ta sig till jobbet men (tyvärr enligt min åsikt) så gick det. Men någon träning orkade hon inte med på kvällen, annat än lite "före" träning och så promenad såklart.

Idag blev det också "före" träning och så tur med Knappen & Dagismatte. Måste säga att det har varit gott ställt med promenaderna på Dagis idag. Två rejäla turer + två med Matte (morgon och kväll). Inte så illa. Vildhusse börjar komma i form igen. Skönt!

Matte har någon fånig presentation hon måste förbereda till fredag så hon säger att det blir mest sånt på kvällarna nu. Hoppas ändå vi hinner ner och tränar på torsdag, bäst att låta henne jobba ifred ikväll och imorgon så hon blir klar.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att vildhusse börjar repa sig igen. Lova att passa på honom om dagarna nu så att han inte hittar på bus för tidigt.



Tänk imorgon är det redan onsdag och halva arbetsveckan för våra 2-beningar är snart förbi :-)



Hur dags kan ni vara här på fredag? Funderar på att promenera en lånlång runda och pröva korven i korvakiosken där MOR växte upp för många herrans år sedan.



2009-10-20 @ 22:56:02
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0