Svårt på Revinge

Vi var iväg till Revinge idag och spårade. Tyvärr gick de inte jättebra för mig idag. Hade svårt att hitta spåret helt enkelt. Högt gräs och blött. Och så vet jag inte om Bent hade tvättat sig alldeles för noga innan han gick ut spåret till mig för där var så dåligt med vittring ?!?! Slutet gick jag bet på :( men jag fick belöningsburken ändå :)

MEN

* Jag jobbade hela tiden!
* Jag hittade alla pinnarna
* Jag hittade min leksak som låg i slutet sen när vi hade spårat klart och Matte och jag fick en runda :)

Men det har varit en bra dag tycker jag. Bantningen blev uppskjuten just idag för vi fick godsaker från Dagis. Vildhusse hade lagat kyckling, sås mm och vi fick en stor portion levererad till dörren. MUMS! Vilken kock! Ryktas om att det finns fler delikatesser på Dagis. Ska nog ansöka om att åka dit imorgon när Matte ska hjälpa till på Lomma BKs lydnadstävling. Inte kul att ligga i bilen !

Matte håller på att göra nytt träningsgodis till mig ikväll, närmare bestämt torkad korv. Ojojoj vad gott! Vilken tur jag har ibland!

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Ibland... jag tycker du har tur jämnt! Du har en matte som älskar dig över allt annat, du har ett härligt dagis, du får mycket stimulerande träning och du får massor med godis. Kan man ha det bättre som hund? Önskar ibland att jag kunde byta med dig.

2009-10-24 @ 21:57:03
Postat av: Syrran i norr...

Håller helt med "Medicinpinnen" - förresten är det något man kan äta...låter gott iaf?! Det är många gånger du syrran, som jag tycker du verkar ha det lite fööör bra - ett kanondagis, en kanon vildhusse (min är "bara" pensionärshusse - fast ändå världens bästa)- du får massor med goda saker...även när du går på stan!!! Din matte är en hejare på kanindummiesar och att göra egenhändigt gott godis! Jag skulle inte ha något emot att få campera hos dig några da´r...! Hos oss ska allting delas lika - även om jag lyckas sno åt mig lite grand då och då...ja, man kan ju inte rå för att de andra är lite för långsamma ibland!!

Näe, det är som "pensionärshusse" brukar säga...om han skulle vara hund någonstans, så skulle det vara hos oss, men jag rekommenderar gärna ert dagis också!



Vi ska besöka Åstorp den 7 oktober - bara så du vet...!



Nospussar och tasskramar från Vicka

2009-10-25 @ 18:18:25
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Wallander

Jag tycker du håller på med så svåra saker nuförtiden... se bara på det du/ni tränade på ikväll. Men jag är helt säker på att poletten trillar ner för dig alldeles snart när det gäller detta oxå.

2009-10-26 @ 21:47:58
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0