Veterinärkoll

Idag var det dags för en tur till Bruksgården och "tant" Kristina som skulle kolla upp mitt hälsotillstånd. Jag var sur...tycker mest man blir som en nåldyna när man varit där. Eller så ska öronen inspekteras. Fast öronen fick vara ifred denna gången, bara snabb titt men inga prover från öronvidlingarna.

Det konstaterades att jag har en ögoninflammation ffa på vänster sida så nu har jag fått droppar för det. Halsen var ok och magen kände hon på, temp togs etc. Inget konstigt. Och sen togs blodprov. De vanliga proverna var väl ok, inget särskilt avvikande, vita blodkroppar lite åt det högre hållet men inget som gjorde Matte alldeles nervös.

Prover togs också på antikroppshalter av ehrlichia och borrelia (det sistnämna mest för fullständighetens skull). Förhoppningsvis är svaret att halterna är låga för då är allt frid och fröjd. Men vi får vänta några dagar på svar och tills det är säkert att jag inte har någon infektion så ska jag inte ansträngas för hårt. Alltså ingen sökträning på lördag. Men kanske spår??? Man kan ju alltid hoppas :D


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad bra att du så att säga varit på lite efterkontroll.



Nu håller vi tassarna hårt för att provhalterna skall vara låga.



Ögoninflammationen låter ju inte helt bra... låter som att jag får hålla mig lite vid sidan om dig när vi ses. Jag ser verkligen framemot en go korv på våran runda imorgon kväll.

2009-10-22 @ 22:18:43
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Ingen fara att jag smittar tror jag. Matte säger att jag har haft det i två månader och jag är redan bättre av dropparna. Dessutom bara på en sida. Om det var smittsamt borde jag ha det på båda ögonen.



Ses ikväll!

2009-10-23 @ 13:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0