Roligt på Revinge

Igår jobbade Matte hela dagen och dessutom var vädret kasst. Inget kul alltså. Men jag hade det bra på Dagis så inget att klaga på. Men idag var det roligare saker på schemat, nämligen spårträning på Revinge.

Vi var tre tappra ekipage som slöt upp idag. Vädret var väl ok. Lite regn ibland men mest uppehåll och lite sol. Mitt spår gick väl hyfsat även om Matte gjorde sitt för att skapa trubbel för mig :( Sammanfattningsvis kan vi säga så att jag behöver träna mer på fält och vinklar och Matte ska hålla klaffen!

Jag råkade rulla mig i en koblaga. Matte blev sur...jag blev tvättad och så var det roliga över...

På slutet blev det lite budföring innan det bar av hemåt igen. Inget kompisbus för Zico dök inte upp idag. Han och Matte vilade sig efter gårdagens tävlingsbravader.

Sovmorgon imorgon för Matte men hon jobbar kväll så vi missar lydnadsträningen. Ingen ville byta pass med henne :( Men det kommer många andra måndagar under hösten när vi kan träna.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jaha då får vi väl försöka att klara oss utan dej i morgon på träningen....

zez

pussingar från E

2009-09-06 @ 23:27:56
Postat av: Wallander

Vad roligt att du fick spåra på Revinge idag. Du skall se att både du & matte snart kommer att fixa detta spårande oxå... ni har ju inte hållt på så länge.



Vilken otur att du råkade lägga dig precis där i koblajjan!!!!



Vi kommer att sakna er imorgon... men det är gott om måndagar kvar tills v.50



Ser lite tufft ut med att hinna ses i veckan som kommer. För oss ser det ut som om det kommer att bli något extra jaktträningspass inför helgens debutprov. Men blir det en lucka över så hör vi självklart av oss :-)



Ha dé

2009-09-06 @ 23:52:28
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus

Så bra att spåret gick bra, även om matte inte kan hålla klaffen :D

Själv var jag lite matt efter tävlingen på söndagen. Rätt tufft att stiga upp kl. 05:30 och inte komma hem förrän 12 timmar senare.

Men ikväll ska det tränas säger matte .... på koncentration och det höga hoppet. Gjorde visst bort mig lite där, kommer inte ihåg så noga ;)

Vi ses!

Tass&Kram

Zico-Bus med matte

2009-09-07 @ 16:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0