Ajajaj

Det är inte precis så muntert hemma hos oss just nu. Jag är trött, känner mig konstig i magen, känns som där är valpar men det är där visst inte ändå (tack och lov). Matte är jätteförkyld och som om det inte räckte har hon fått ett elakt nageltrång i hö stortå. Nageln gick sönder häromdagen och ikväll började det bulta rejält i tån. Matte har "hemmaopererat" med tveksam framgång för hon har ingen bedövning. Nu är tån omlagd men gör jädrans ont säger Matte. Ujujuj.

Men innan ikväll var det kul för då kom Walle o Beck på fredagsvisit. Här i skogen kan man inte köpa korv men man kan springa som f-n, bada i pölar och hitta fina pinnar. Allt det gjorde vi, fast jag sprang inte så vilt som jag kanske brukar för att jag inte känner mig så pigg. Grabbarna sprang för mig också :D

Bilder från besöket kommer men inte ikväll för nu ska vi sova och hoppas på en bättre dag imorgon. Hoppas verkligen Matte tå är bättre för det är ledig lördag och långpromenad i sikte.

Kommentarer
Postat av: Wallander & Beck

Hej & tack för ikväll.



Som vanligt bara älskar vi att få komma ut till er i skogen och vi prövade allt det där som du beskriver och lite till... Hoppas dina "valpar" snart kommer ut så att du kan springa fort som f-n igen.



Din matte och hennes hemmaoperationer... hoppas det hjälpte och att långpromenixerna blir av imorgon



Må så gott!



Kramizar



Ps. Skall försöka komma ihåg dummiesarna nästa gång.

2010-04-09 @ 22:40:24
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0