Dagen efter

På förmiddagen idag kände jag mig lite "dagen efter" när jag vilade ut på Dagis efter helgens övningar i Halen. Men sen piggnade jag till, var ute med Dagismatte och Vildhusse först på tur och sen i trädgården. När Matte kom var jag laddad igen! Det var inte Matte efter en skitdag på VC i T-lilla. Men vi drog till Lomma för att träna lite, för att Matte skulle på möte med TS (tävlingssektorn) och för att gratta Elliots Matte Ann som fyller år idag. Grattis grattis grattis!

Träningen gick bra för Matte hade överinseende av Heléne och Jeanette och då vågar hon inte hitta på något knasigt. Jag har svårt för riktningar säger Matte men det är säkert hennes fel i slutändan, det känner jag på mig!

Till sist fick jag springa lite med Elle-Pelle på planen men jag tyckte han var lite tradig stundtals för han snusade efter en löptik och struntade i mig. Bättre upp när han kommer ut till min skog för då är han mer busbenägen!

Nu väntar sängen!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja den där löptiken kände jag oxå spår efter överallt även om jag inte fick vara ute ur bilen så värst länge. Hur kul var det att få komma ut och så fick man börja med rutanträning... nej, jag kunde lika bra ha stannat kvar i bilen.



Jag hade allt lite span på dig ifrån bilen och jag måste säga att det börjar se riktigt bra ut med framförgåendet :-)



Hoppas vi kan ses någondag i helgen.

2010-04-20 @ 22:18:39
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0