Grattis Vildhusse!

Idag fyller Vildhusse år. Såklart har vi varit o grattat honom med present, tårta mm. Sen ska han få en stor present från alla i familjen men den får han inte förrän på hans o Mattes gemensamma fest på fredag. Det är nämligen så fiffigt att Syster Yster och Medicinpinnen kommer ner från Stockholm imorgon kväll om vulkanaskan kan hålla sig på avstånd. På fredag kväll ansluter sen Byggar Brorsan och även Gammelmoster Göta. Så det verkar som fest i dagarna tre om man räknar från idag ju. Fick kycklingskinn och lite sås ikväll så helt lottlös är jag ju inte men har nog också sett att Matte handlat öron på väg hem från Malmö idag. Och jag vädrade kyckling, tror det var en färdiggrillad som åkte in i kylen och dom brukar jag ju få del av.

Matte var lite grinig när hon kom från undervisningen i Malmö för hon blev åksjuk på bussen så nu säger hon att hon inte ska åka buss mer och förresten är dom där föreläsningarna inget att ha så i fortsättningen tar hon sovmorgon med mig istället. Det låter klokt!

Det fantastiska med denna veckan är att Matte är ledig imorgon och fredag. Hon ska alltså inte åka till T-lilla! Matte stod helt enkelt inte ut med att gå upp 05.00 på sin födelsedag och åk till T-lilla så hon tog semester och eftersom vi får gäster på fredag så var det ju tvunget att hon var ledig då också. Toppen alltså!

Imorgon kväll blir det en sväng till Lomma, vad kan vara bättre att fira födelsedagen med än lite träning?! Och om allt vill sig väl sen kommer Yster och Medicinpinnen sent till Sturup. Jag håller tassarna för att det är askfritt i luften!

Kommentarer
Postat av: Helene och Zico-Bus

Hipp hipp hurra

för Marie ida'

Här kommer lite blommor:

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

Tassar och Kramar

H&Z

2010-04-22 @ 09:26:36
Postat av: Wallander

Grattis till Vildhusse i efterskott och så klart till matte Marie idag på hennes stora dag!



Hoppas att träningskvällen blev till belåtenhet!

Kramizar

2010-04-22 @ 23:01:56
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0