Semester

Vi invigde ledigheten igår med att åka och spåra i Fulltofta. Det var en blöt historia! Spåret var svårt för det regnade en massa i granskogen där spåret låg och då blev det jättestark doft från marken och från alla svampar som stinker där. Men jag jobbade hela tiden, hittade pinnarna och slutet såklart, var bara inte precis i spåret hela tiden. Såklart muttrade Matte lite för sig själv över det. Varsågod o spåra själv säger jag då så får du se hur lätt det är...

Efter spåret for vi till flygplatsen och hämtade upp Syster Yster. Hon skulle nämligen ner till militärläger med Fältartiserna i Höllviken. Tyvärr blev det bara några timmar vi sågs men vi hoppas kunna lura ner henne senare i augusti en liten sväng.

Idag blev det uppstigning rätt tidigt och en tur till S Sandby där vi hade tid hos Lisa  på Lisas hundskola (där Walle gick för länge länge sedan). Där tar vi lite privatlektioner för att Matte ska lära sig träna mig bättre! Det var andra gången vi var där men full fräs. Helt annorlunda träning. Och en klickomojäng används också, den är rolig för den betyder godis! Och så får jag godis och bus för en massa småsaker som jag inte brukar få något för. Inte alls dumt faktiskt. Det blir nog några gånger till under Mattes semester för att hon ska få in den rätta knycken på träningen. För det ska vara KUL med lydnadsträning säger Lisa. Jag håller med!

Medan jag tog igen mig efter träningen började Matte måla fönster och stallet. Hon pustade och stånkade lite över hur mycket där är att göra. I eftermiddags sedan blev det bad med Elliot i Tvedörasjön. Lite grund här och där men gick bra att simma på sina ställen. Mycket vattenspring och bus och det blir man faktiskt trötter av. Men icke desto mindre hade jag energi till att rulla mig i ett dött djur jag hittade på kvällsturen. Matte blev skitarg. Jag gick hundra meter bakom henne resten av rundan. När vi kom hem åkte jag på tvätt tyvärr. När Matte lugnat sig ursäktade hon faktiskt sig och hon är mest sur över att mitt anti-fästingmedel tvättats ur och det är ju dumt. Men man tänker inte alltid på konsekvenserna när man får lust till något. Nåväl, vi är bästisar igen så ingen fara på taket.

Får se om det bär till Bastudden en tur under veckan med Lindeblads. Det var länge sedan sist för det har ju varit renovering efter vattenläckan. Men det blir ett kärt återseende och vi hoppas på hyfsat väder!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Åh, har du fått vara hos Lisa på "Fart & fläkt", vad kul... du får hälsa henne från mig nästa gång du skall dit.



Vad kul att vi skall till Bastudden igen... synd bara att den lille skall med för då får jag ju inte helt ha dig för mig själv. Men jag är helt säker på att även han kommer att älska det stället!

2010-08-10 @ 09:04:50
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakkan

Japp, Fart & Fläkt var det nu även för min del. Klart jag ska hälsa!



Men du, Beck kommer att vara så upptagen med att kolla in allt att efter ett tag får vi nog stunder för oss själva också. Det vore ju grymt att neka honom ett besök där.

2010-08-10 @ 11:33:00
Postat av: Elliot

Du behöver inte oroa dej Walle,inget går upp mot dej =)

2010-08-10 @ 17:12:58
Postat av: Medicinpinnen

Jag tror inte heller du behöver vara orolig Walle. Beck har inte en chans. Han är ju bara barnet. Ni får väl avleda honom med något så ni får några egna stunder. Det blir säkert bra. Hoppas ni får fint väder. Hälsa Bastudden från mig. Alltför längesedan jag var där.

2010-08-10 @ 21:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0