Äntligen!

Första avsnittet av Benkalendern idag! Det bjöds på älgburgare tidigt på morgonkvisten när jag lämnades på Dagis. Till och med Knappen bemödade sig med att öppna paket! Det finns hopp för min gamle kompis än!

Älgburgare är verkligen gott. Måste nog be Matte beställa hem en större mängd så vi har på lager. Nu i advents och juletider måste man ha något gott att bjuda på när man får besök!

Matte fick ju också öppna första paketet idag på sin kalender. Det gjorde hon när hon kom från jobbet. Så försökte hon smyga med godiset sedan på promenaden. Suck! Men ni som känner Matte vet att godis varar inte så länge så jag slapp lyssna på hennes tuggande efter en stund.

Mycket snö ute nu. Kul för man kan göra bra flatterace i den men tradigt för det innebär inställda träningar. Får se om vi kan komma iväg till Lomma imorgon eller om det snöar för mycket för att ge sig ut på vägarna. Matte ha bry med att köra till och från jobbet.

Adventsljusstakarna har kommit upp efter en del grymtanden från Matte över trasiga lampor och en massa fixande. En del julklappar är fixade men inte alla och det börjar dra ihop sig!

/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det var mumsigt värre med älgburgaren... vi har aldrig fått smaka en sådan förut... förstår att Knappen ansträngde sig lite xtra :-)



Ser verkligen framemot att få öppna ett nytt paket imorgon.



Ha det gott i vintervädret, det har varnats för att man inte skall ge sig ut på vägarna om inte att man nödvändigtvis måste. Hälsa matte att hon kör försiktigt.



Kramizar



2010-12-01 @ 22:48:56
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0