Julen 2010

Ja nu är julafton 2010 ett minne blott. Fast riktigt slut är inte julen än, åtminstone inte ur matperspektiv (och det är ett viktigt perspektiv). För det vaknas lite mer under helgen på Dagis faktiskt. Igår var det julbord och jag fick en smarrig jultallrik


Väntans tider....hit med käket!


Mums!

Ja, det har varit en lite hektisk vecka kan man väl säga. I måndags kom ju Syster Yster. Tisdagen skulle ju Matte jobba. Men det var rätt kul ändå för Yoga Pinnen kom till Skåne. Onsdagen var det full rulle på dagen när Matte kom från jobbet. Bland annat var vi i Hjärup och lämnade paket hos Helene & Zico och då gick vi också en rejäl runda över fälten. Skönt att rasta sig! På kvällen hade vi lite julafton för vi skulle ju inte vara alla tillsammans sen på själva julafton.

Jag fick min struts av Yoga Pinenn. Hon hade lyckats bärga en liten påse från Strutslandet men tydligen är det superdyrt där!


Kolla bytet!


Hit med mitt godis Matte!

Jag fick presenter av Matte, bland annat en lyxig dummy klädd i fasanfjäderskrud. Jag ska få skor också till mina tassar men de måste beställas. Godis fick jag och ett spel av Dagismatte och Knappen. Matte fick många fina saker tex en ny snabeldrake fast betydligt mer tystgående och smidig än den gamla. Eftersom vi tydligen måste ha en snabeldrake är den väl då det bästa som går att uppbringa.

Lillejulafton hade det dröst ner massor med snö igen så det blev skottning. Sedan hemmamys och på eftermiddagen åkte sedan Yster hem och Matte till jobb. Men hon kom såklart tillbaka igen på julaftonsmorgon. Då bar det hem och vi började öppna paket från våra kompisar. Massor med fina saker fick vi, både var och en och tillsammans. Tack alla jättesnälla vänner säger vi båda! Ni vet verkligen vad vi gillar!

Vi hoppas att våra klappar föll i smaken också. En vet vi redan blev väldigt poppis och det var pandorna till Elliot. Vi hade snokat rätt på tre stycken som han fick, han är ju som bekant helt besatt av Ikea pandor!

Ja, nu är julen slut men vintern är kvar. Dumt. Jag har världens bry med snön. Visst, fint ute va men det uppväger inte. Kolla bara vårt hus, helt inbäddat i snö




Men ut måste man och här är Dagismatte i vinterstass



Jag tycker den fina bilden på min kära Dagismatte får avsluta det här inlägget. Tack alla vänner och familj för en fin jul!



Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej,det ser inte ut att gå någon nöd på dej precis =) Visst e de kuligt att öppna paket?Matte säjer att jag är "pakettokig" hihi!! Tack för allra finaste PANDA-paketen o fiiina fårfällen!Både din o min matte tyckte att det var väldigt "Elliottiga"juklappar :0)

Men du...den där "stuts-godis-påsen"som du har bilden...den e ju ÄNNU finare än vanlig stuts för de e ju Emu!En ännu stutsigare stuts...

2010-12-25 @ 15:07:43
Postat av: Zico-Bus

Pakettokig !! ..?? Tror nog att jag vinner där :) Tack igen för alla fina klappar, vi är helt överväldigade.

Tass&Kram

HoZ

PS. Jättefin bild på "dagismatte" <3

2010-12-25 @ 19:41:27
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Tusen tusen tack för alla fina klappar säger vi i kör!



Roligt att ni oxå blev nöjda med alla era klappar :-)



Vilja fina bilder på dig, på dig & matte, på huset erat & inte minst på varma & goa Dagismatte.



Ha de fortsatt bra i kylan

2010-12-25 @ 20:45:16
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0