Snart måndag igen...

...men det är inte så illa för måndag är rätt ofta ledig dag för Matte för hon jobbar lördag natten istället. Så var det även denna helgen och även om Matte var duktigt mör efter jouren så har vi haft det bra. Vi vilade faktiskt lite också efter lunch, då måste Matte vara ruskigt trött, annars kan hon inte vila på dagen.

Men i eftermiddags hände något skumt. Vid fyrasnåret racade vi till Sturup. Där väntade vi en stund och ut från terminalen kom ingen annan än Syster Yster! Hurra! Jag skrek i bilen och fick genast hälsa på henne. Hopp in i bilen och iväg. Ungefär en halvtimme körde vi, sedan fick jag vänta i bilen en stund, det skulle visst handlas lite. Sen in igen men efter bara en kort stund släpptes Syster Yster av och så var hon borta. Matte säger att hon är på någon slags kurs i Höllviken. Jag tror hon är inlåst där i en barack! Slår vad om att hon mycket hellre vill vara med mig :(

Nåväl, jag har försökt att inte deppa ihpo alltför mycket. Kvällen har varit bra. Imorgon ska vi förhoppningsvis till Lisa för privattimme. Våra lektioner har snöat inne två gånger men hoppas nu vädret håller sig i schack.

I fredags var vi förresten i Malmö på korvarunda. Korven åts denna gång borta vid Värnhem. Jag fick en vanlig tjocking och Walle en bamsing för vi tyckte han behöver äta upp sig lite. Glad som en speleman var han Walle-Kalle och Beck hade han lämnat hemma för att få vara i fred med mig.  

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

ha!det gjorde du rätt i Walle asså att lämna lillebror hemma =)

2010-12-13 @ 22:49:37
Postat av: Wallander

Vissa gånger måste lillskiten oxå få stanna hemma medans jag får ha lite rajtantajtan.



Tack Marie för att du gav mig BAMSEKORVEN... hoppas att MOR oxå nu ser att jag faktiskt kan få äta upp mig lite. Ser andra det så borde MOR se det, visst?



Snopet med SysterYster... men förhopningsvis kanske ni får rå om henne lite längre när hon är färdig där nere i Höllviken för denna gång :-)



Ha det gott... ses snart igen har jag förstått!

2010-12-14 @ 19:27:46
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0