Syster Yster är här!

Hurra hurra hurra! Syster Yster är här på besök. Igår hämtade vi henne vid flyget. Innan dess hann vi med lektion hos Lisa. Det blev av trots snön för vi höll till på plogade vägen på industriområdet och där gick det fint att träna. Roligt hade vi också och fick upp värmen fint. Men nu ska Lisa ha lite jullov så det blir väl inte förrän om några veckor nästa gång. Vi ska försöka träna hemma men se det är lite värre med den saken. Imorse hade det kommit en ny omgång med snö och Matte fick skotta men fick hjälp av Yster också. Men ärligt talat, det börjar bli besvärligt att ta sig runt i skogen, snart når snön mig till magen ju! Vi skulle önskat oss styltor i julklapp...

Ska försöka få till lite vinterbild från skogen men blir imorgon för jag hinner inte nu, vi ska ut och gå, sen är det jobb som gäller för Matte ikväll och inatt!

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Vad roligt att syster Yster är på visit!Synd att hon alltid har så bråttom......

Ja du Lakkan jag sa till matte i dag att jag nog oxå måste ha så där skor som du önskade dej i julklapp för fy tusan vad jag frös om fötterna asså =(

2010-12-21 @ 14:37:29
Postat av: Lisa

Stort stort TACK för fina och användbara julklappar. Skall bli roligt att träna vidare med Er

under 2011.

kram

2010-12-23 @ 10:34:41
URL: http://www.lisashundskola.nu
Postat av: Helene och Zico

Tassar hit för att önska GOD JUL! Förhoppningsvis kan vi ta oss igenom drivorna någon gång i mellandagarna för en promenad i Lakritsskogen.

Julkramar

HoZ

2010-12-24 @ 11:16:02
Postat av: Helene och Zico

God fortsättning ...

och tusen tack för alla fina julklappar. T o m Stefan blev lycklig. Han försökte omedelbart lägga vantarna på fågelboken :) Zico dummade sig tyvärr och öppnade ett paket själv, som han nog skulle haft hjälp med - vi hittade en kladdig kork på golvet :( Antar att det funnits en tub också. Och veden kom till användning :)

Hoppas vi kan ses snart!

Helene och Zico

2010-12-25 @ 12:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0