En riktigt bra Lakritsdag

Ja, idag har det varit en riktig toppendag tycker jag. Vi började med sovmorgon till halv nio. Sen ut och kolla tomten. En härlig runda i skogen blev det sen och efter lite snöskottning dröjde det inte länge innan Walle och Beck kom med sin Mor. Vi tog en härlig tur i skogen tillsammans, jag gjorde vad jag kunde för att lära Beck lite allmän hyfs. Matte klagade lite på mig att jag var burdus men vaddå...

Innan de åkte lämnade jag en hjärtepåse till Walle med hjärtleksak, hjärtburk med torkad kycling och påse med torkad skinka. Jag fick världens finaste burk!





Tusen tack min Walle kille!

Efter lite vila blev det träning på uppfarten, sen ny skogsrunda innan mökret. När vi kom in igen sen stekte Matte kycklinghjärtan till mig som jag fick smaka av till kvällsmaten. Middag hos Dattis sen och där fick jag slicka gryta.

Den enda smolken i bägaren är att Matte nu har en skrällande huvudvärk och därför ska vi lägga oss alldeles snart så hon kan bli bra tills imorgon. Matte klagar över att här är stökigt i huset men jag bryr mig faktiskt inte ett dugg om det! Städa kan vi göra en annan dag!

Tjingeling!
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Zico-Bus med matte

Vilken fin burk :)

En sån vill ALLA ha på Alla Hjärtans Dag. Varken jag eller matte kom i närheten av en sådan. Men Rolle grillade korv efter sökträningen! Det var inte så dumt det heller :)

Vi ses kanske imorgon - planen är plogad!

Z&H

2010-02-14 @ 20:35:05
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Tack för smarrigheterna, det fina hjärtat och inte minst de fina orden!



Hoppas vi ses redan imorgon igen!



Tack för idag :-)

2010-02-15 @ 00:22:08
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0