Köksträning

Någon träning ute var inte till att tala om i kylan så det blev köksträning. Positioner, rutan och före blev kvällens fokus. Vi har börjat om med rutilutan. Så här ser vår ruta ut nu:



På handduken placeras godis eller leksak ungefär varannan gång. Då springer jag som ett skott. Sen när där inte är något måste jag stanna innan och kolla med Matte om det verkligen stämmer. Hon tittar uppmanande på mig och jag springer in i rutan. Matte kommer rusande och tjoar och så blir det godis. Kan det bli något av detta tro?

Före springet har jag svårt för. Matte säger att jag har svårt för riktningen rakt fram. Hmmm. Nåväl. Hon ringade upp belöningspinnen i alla fall...



Notera särskilt korven i skålen...

Jag undrar om vi fortsätter träna i köket när Matte har slipat om köksgolvet...för jag rivstartar rätt bra när jag ska iväg. Men den tiden o den sorgen för det tar nog till hösten innan golvet blir fixat.

Nu ska Matte ner i källaren och täta för det kryper in möss genom ventilationsgallret. Trodde inte dom små gynnarna kunde ta sig igenom så små hål men enligt rapport kan de smita igenom där det är bara någon centimeter. Imponerande! Vi har inget särskilt emot möss men dom gnager på saker som inte ska gnagas på och sen när dom ligger och ruttnar luktar det pytom. Därför bäst att förebygga.


Kommentarer
Postat av: Zico

Alla sätt är bra .... utom dom dåliga :D Men, jag misstänker att det bara är bra, så länge man inte är rädd om golvet!



Tass&Kram

Zico

PS. Tack för komplimangen :)

2010-01-09 @ 12:08:20
Postat av: Wallander

Ha ha, du får lydnadsträning inomhus, för länge länge sedan fick jag hämta kaniner inomhus... våra 2-beningar är lite knäppa ibland!



När ni kommer utomhus igen kommer detta att gå som en dans :-)



Hoppas mus/möss tätningarna blivit till belåtenhet... men vad jag hört så räcker det med millimetrar för att dom skall ta sig igenom.

2010-01-09 @ 23:45:49
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0