Måndagsträning igen

HURRA! Nu har måndagsträningen startat upp igen efter helgerna. Kul tycker jag och skriker av glädje när vi kommer till klubben och parkerar bilen. Matte suckar och brottas med en Mycket Glad Vildhund i kopplet i början. Fast sen styr jag upp mig en liten smula och då blir det bra. Eller åtminstone kul och ingen kan klaga på engagemanget och farten! Så det så!

Budföring och springa före stog på programmet och så blev det lite inkallning med stopp också. Gurun Zico-Helene hade en hel del bra tips. Måtte nu Matte komma ihåg dem bara tills vi ska träna nästa gång. Tror bestämt hon får skriva ner!

Hoppas nu inte vädret sätter käppar (eller snö!) i hjulen för oss framöver på måndagarna för jag känner mig riktigt på G!

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

När vi åkte hemifrån så sa MOR att jag bara skulle få följa med och sitta i bilen istället för att vara hemma ensam. Men jag fick faktiskt komma ut och jag gjorde så himlans bra ifrån mig sa MOR med ett brett leende på läpparna. Beck hade visst oxå fått de två hjärncellerna att inte krocka så mycket idag.



Ja nog hörde vi dig när vi kom till klubben och innan Heléne hade stannat bilen så hörde Zico oxå dig... hur kunde din matte lämna dig så där bara?



Känner du/ni för en korvarunda i veckan så gärna för oss :-)



Kramizar

2010-01-11 @ 23:55:59
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Gurun :D

Hej,

Så här bestämde vi (gemensamt!)

1. Träna "utgången" från fritt följ, med target. Variera avståndet när du säger "Före". Om L. tänker ta eget initiativ, så gör helt om marsch och börja om.



2. Träna framförgåendet för sig. Ställ upp L. i koppel framför dej (hela kopplets längde mellan henne och dej). Ingen target! Säg något - GÅ, eller vad som helst, men inte FÖRE. Efter bara några steg, säg stanna och försök ta dej framför L. och belöna med godis. Belöna helst inte om hon söker sig in i fotposition. Denna punkt kan du nog börja med att träna i köket - lugnt och fint!



Himla fina budföringar hon gjorde igår, det lilla Lakritstrollet - 10 poängare!

Vi ses!

H&Z

2010-01-12 @ 08:52:17
Postat av: Lakrits

Tack vad snällt att du skrev ner så Matte kan försöka komma ihåg! Det blir så svårt för mig annars om hon inte vet hur hon ska göra det rätt!

2010-01-12 @ 21:27:04
Postat av: Lakrits

Walle, man får utstå mycket som hund!



Kul att det gick bra igår!



Hade gärna tagit en korvarunda, vi får se vad tiden medger. Vi hörs!



Tass & kram

2010-01-12 @ 21:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0