Matte på vift

Igår morse lämnades jag på Dagis. Allt frid och fröjd....en stund. Sen försvann både Dagismatte och Vildhusse. Fast Vildhusse kom strax tillbaka och då hade han lämnat Matte och Dagismatte vid flyget. Jaha, så var det jag , Knappen och Vildhusse kvar. Han har tagit väldigt väl hand om oss med promenader, smaskigt käk och gottegott medan Matte och Dagismatte har firat Medicinpinnen som nu har blivit färdig med sin läkarexamen. Stort grattis fraån mig också!

Så idag försvann Vildhusse! Och efter en timme ungefär så hörde jag en bil parkera utanför grinden, en dörr som slogs igen och visst tyckte jag att det var Mattes steg jag hörde. Joooooodå! Glädjen var stor. Och träningskorgen hade hon varit hemma om och hämtat upp också. Så det blev först gemensam runda med Knappen på fältet, jag sprang som f-n så klart. Sen tränade Matte och jag och efter det gick vi en runda till medan Knappen vilade sig.

Det har varit en lugn kväll sen. Brasa, Matte har slappat på soffan men sen piggande hon till lite och lagade vår Biabädd som var sönder både här och där. Men om en stund blir det nog sängen. Imorgon hade vi först tänkt åka till Revinge och spåra men det blir bara jag och Matte så det blir spår här hemma så slipper Knappen vara själv så länge också. Imorgon vid fyra kommer Vildhusse och Dagismatte tillbaka och så blir ordningen återställd.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Så bra... nu är största delen av ordningen återställd förstår jag.



Synd att det inte blir någon gemensam spårträning för er imorgon, men tur att du inte går helt miste om spårandet i alla fall.



Ha en bra söndag!



Kramizar

2010-01-17 @ 00:09:54
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0