Sömnigt

Jag är faktiskt lite bekymrad över Matte. Hon bara sover och sover och ändå är hon som en urvriden disktrasa. Ja, hon är glad mot mig och så och jag gillar ju att sova men jag känner inte igen henne. Sen oroar hon sig jämt för min mage. Kan ni inte säga till henne att hon inte ska tänka så mycket på det? Det hjälper ju inte?! Och jag känner mig ju pigg!

Sen blev hon extra nere och sur idag över en kommentar om att hon bara är slö och skyller på att det är vinter. Det var dumt sagt för min Matte är ingen slöis. Så nu har hon bestämt sig för att alltid säga att det är bra. Fast det spelar ingen roll för min del för jag får ändå veta allt. Intressant det där att tvåbeningarna ofta har större förtroende för oss fyrbeningar än för varandra. Jag menar ta en sån sak som att svallra. Skulle aldrig komma på fråga. Eller klaga över att något. Nä minsann. Vi är bästisar i vått o torrt. 

Nu ska jag gå och vila huvudet på Mattes ben.   

G'natt
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag vet att MOR försökt prata med din matte angående din mage... tror hon får ta ett snack till.



Även om din matte känner sig lite bättre så är det nog så att hon fortfarande går omkring med någon bacillusk i kroppen som gör att hon är så trötter. Till oss kan hon oxå säga precis som det är... vi genomskådar ändå henne annars.



Värm henne ordentligt så skall du se att det förhoppningsvis är lite bättre imorgon redan.



Kramizar till er båda från oss alla!

2010-01-06 @ 23:33:50
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico

Är man trött ska man vila/sova! Det är väl inget att skämmas för.

Matte och jag mer oroliga för Marie än för din mage :( Kanske skulle hon sjukskriva sig och jobba på att skrämma iväg den där elaka bacillusken??

Hoppas vi ses till helgen!

Tassar&Kramar

Zico och Helene

2010-01-07 @ 11:25:01
Postat av: Elliot

Säj mej vem som tycker att din matte bara e slö....grrr! så kan vi hjälpas åt att skälla på dom =(

Min matte säjer att hon förstår att det kan vara svårt att inte tänka på på det där mag-grejset men vi e ganska säkra på att de e nåt som funnits där jämt....å piggelin-heten e de ju inget fel på =)

Ja tycker du e lika kulig o busig som alltid....kanske rent av lite busigare = D

2010-01-07 @ 12:46:53
Postat av: Medicinpinnen

Det är bra att du tar hand om Matte. Såklart att man blir trött om man slåss mot elakt virus som försöker invadera. Har själv just kämpat en sådan kamp och sovit mycket, mycket. Sen är det ju mörkt och så också och det vet vi ju att Matte är lite känslig för. Men slö är hon då inte det vet vi också. Det blir nog bättre snart. Tryggt att veta att du tar hand om henne och finns så länge. Vet att hon delar allt med dig. Ge henne en kram från mig.

2010-01-07 @ 20:14:41
Postat av: Lakrits

Bäst vi inte säger vem det var som sa...för den personen blir visst lynchad. Och det är ju någon som jag tycker väldigt mycket om men som kan vara lite klumpig ibland :D



Så alltså...bort med inkräktarna. Blir det sämre eller fortsätter vara risigt ska Matte ordna med prover men hon verkar piggare ikväll så kanske är det där på returen.

2010-01-07 @ 21:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0