Stadskväll

Vi tog oss en välbehövlig sovmorgon. Ja först vaknade vi ju tidigt men efter en stund somnade vi om igen. Sen gick dagen väldigt snabbt tycker jag. Det är lite svårt att gå i skogen nu, väldigt mycket snö. Jag får ständigt isklumpar mellan trampdynorna och Matte måste rycka in och hjälpa mig. Men givetvis var vi ute, bara inte så långt som vi brukar. Men det gjorde inte så mycket för sen for vi till stan för att hälsa på Walle med flock.

Vi tog vår gamla parkering vid teatern till heders igen. Mycket bättre plats där helt enkelt! När vi kom ur bilen konstaterade vi att även i stan var det riktigt kallt! Men när vi gick en skön runda fick vi upp värmen bra. En stund fick jag, Walle och Beck springa lösa på en stor gröning (som inte var grön idag men viting låter konstigt). På vägen tillbaka till Walles fick vi korv. Det var grillen utanför Casinot som testades och där var smarrig korv. Dessutom fick vi med oss överblivna korvar. Toppen! Dit måste vi gå fler gånger!!!

Resten av kvällen tillbringade vi hemma hos Walles. Det blev mycket bus, tugg på lammöron och slutligen vila. När vi körde hem en stund efter tio så var det riktigt skitkallt, närmare bestämt minus 17,6 grader! Jösses, så kallt tror jag inte jag har varit med om förr!

Tack för en trevlig kväll Walle med flock! Nu är det allt dags att koja. Tur man har ett hus att hålla värmen i och en säng att gosa ner sig i.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tack för att ni kom och livade upp vår lördag :-)



Det var en bra korvatjolla vi stannade upp vid, trevlig personal i dubbel bemärkelse.

Bara så att du vet så såg jag att MOR stoppade ner den största korvapossen i din mattes väska, så du har mycket korv att vänta dig.



MOR anade att det var så kallt, det var därför som hon avstod att följa er till bilen och valde bort FARS söndagens sovmorgonförslag.



Nu kämpar vi på lite till i vinterlandskapet.



Kramizar

2010-01-31 @ 21:09:16
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0