Stadstur med lite dramatik

Vi åkte till Malmö en sväng ikväll för korvarunda. Vi hittade väldigt lätt parkering och allt var frid o fröjd. Så smög vi in i porten hos Walle & Beck för att värma oss tills dom kom ner, vilket inte tog så lång tid. Så skulle vi just gå ut på gatan och då plötsligt var Beck lös och sprang som en tok. Hans halsband eller koppel var paj. Jaha, nytt koppel fick hämtas ner från femte våningn och sedan kunde vi traska ut. Men vad hände då? Jo, Matte kom plötsligt på att det kanske varit lite FÖR lätt att hitta parkering. Var det städdatum? Och jodå, precis när vi insåg det kom p-bilen rullande och skulle bötfälla bland annat oss. Snacka om att Matte fick brått. Jag åkte in i framsätet och hon vid ratten och så blev bilen flyttad till ett säkert ställe illa kvickt.

Resten av turen blev betydligt lugnare. Vi gick om grillen vid pildammsrondellen men vad fick vi för besked där? Dom hade ingen korv. Va, man tror ju knappt det är sant! Så vi fick gå vidare och vid nästa ställe var det bättre lycka och en tjockis med bröd slank lätt ner i min lilla mage.

Matte har berättat att det ska hända något konstigt och ovanligt imorgon, nämligen att hon ska åka iväg utan mig. Hon ska bara vara i Stockholm i ett dygn och hon ska flyga. Det är Medicinpinnen som tar examen. Jag och Knappen ska vara med Vildhusse fredag-lördag och sen kommer Matte tillbaka och då åker Vildhusse. Dagismatte är borta hela helgen.

Det blir konstigt men det går säkert bra i slutändan. Ett dygn går ju ganska fort trots allt.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Slutet gott allting gott!



Nu skall vi hålla datumen 13-14:e i minnet, hade blivit en dyr korvarunda annars.



Det var fantastiskt att Beck satt tyst & lugnt medans korven svalnade :-)



Hoppas du har haft det bra med Vildhusse & Knappen idag... jobbigast har nog din matte haft det.



Men så klart måste Medicinpinnen firas ordentligt av alla sina syrror, mamma, pappa med flera nu när hon oxå är klar med sin långa utbildning... hoppas att det är OK att vi här igenom skickar ett stort GRATTIS till henne :-)



Kramizar

2010-01-16 @ 00:20:03
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0