En himla bra dag

Trots att det är lördag klev vi ur sängen riktigt tidigt, närmare bestämt halv sju. Detta för att Matte insåg att om det skulle bli något spår till mig fick det bli tidigt på grund av värmen. Sagt och gjort, lite i sju trampade Matte ut spår till mig. Sedan blev det morgonrunda och vid åtta spårade jag för fullt. Varmt som attan redan då men spåret grejade jag utan problem. Var inte svårt precis men värmen begränsar ju en helt klart.

Efter spåret bar det av raka vägen till Pudesjö vid Hyby. Där går det fint att bada innan det kommit för mycket folk och halv nio var det rätt lugnt där. Jag fick simma och svalka mig vilket var direkt livsnödvändigt efter promenad och spår. Sedan glassinhandling och därefter hem för att vila sig en stund. Matte vilade dock inte, hon började måla fönster i värmen. Tossigt men sant. Sedan blev det en tur till Dagis lagom när jag hade torkat så att jag kunde bada igen.

Eftermiddagen var varm men jag njöt i skuggan och sedan inomhus där det faktiskt är ganska svalt. Tyvärr blev jag ju torr igen och då kändes värmen alltmer betungande. Som tur var bar det av ner till Kämpingebukten ikväll där vi mötte upp de badsugna grabbarna Lindeblad. Vi drog (bokstavligen talat) ner till vattnet på en gång!

Här kommer lite bilder från kvällens övningar...


Stillsamt...


Tills Beck fick syn på min leksak...


Såklart försökte han ta den men tji fick han!


Walle med sin Anka


Frida (grabbarnas Lillmatte) badade med oss!


Det händer att Beck står stilla men det händer inte så ofta...


För det mesta är det full fräs...


Men ibland måste man vila lite...


Ankan blev (upp)hängd


Beck muddrade sand...


Lilla jag filosoferar lite...

Nu är jag jag trött och nöjd! Matte är trött men inte riktigt lika nöjd. Jo, med dagen är hon nöjd men inte med att hon ska åka och jobba på jourläkarcentralen imorgon. Tvångskommenderad. Tvi! När vi kunde haft ännu en skön dag med bad x 3. Bad får jag dock säkert på Dagis ändå. Matte får bada i svett istället :D

Tack flocken Lindeblad för en härlig stund på stranden. Bra parkeringsställe ni visade oss. I alla fall går det ju utmärkt på kvällen!

Natti-natti!
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Wallander

Attans vilka race vi gjorde i vattnet. Den lille är inte lite fräck av sig alltså och igår var han nästintill sjövild... men roligt hade vi :-)



Visst var denna parkering toppen... liten bit att gå bara och vips så var man framme.



Tack för en kort men härlig tur. Korven får vi ta i stan istället en kväll.



Kramizar

2010-07-11 @ 19:31:32
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico med matte

Avis :(

Men jag har fått en pöl att plaska i :D Härligt! Den är inte stor men svalkar väldans gott.

/Zico

2010-07-11 @ 21:03:36
Postat av: Medicinpinnen

Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft igår. Men jag fattar inte hur matte kunde bli tvångskommenderad en söndag. Var det risk för allmänfara eller något? Hoppas i alla fall att hon fick dubbel ledighet i utbyte och att hon kunde förhandla sig till något bra.

2010-07-11 @ 21:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0