Kennelträff

Idag var det upp tidigt trots ledig lördag för det skulle bära av nästan ända till Göteborg för kennelträff. Klockan elva skulle vi samlas och Matte tyckte vi var ute i god tid när vi åkte hemifrån men nä...det var vägarbeten, olyckor och massor med trafik. Fast vi kom i tid men det var på håret.

Jag kände igen Mamsen direkt! Och jag tror allt hon mindes mig också. Vi hälsade fint i alla fall, inga konstigheter alls. Kennelmatte Renée blev jag också väldigt glad att få träffa. Det var så länge sedan! Även om jag hade det så bra man någonsin kan hos Matte så är det något visst att träffa flocken från när man var liten valp.

Det kom fyrbeningar från lite olika kullar men alla var Sellas ungar. En ganska lagom stor grupp var vi. När alla hade samlat ihop sig traskade vi upp i skogen där vi slog läger. Vi passerade sjön på vägen, jag noterade nogsamt var den var för det var väldigt varmt! Bad kändes absolut nödvändigt för att överleva dagen.

Det var lite jaktträning på schemat. Jag och Matte hängde med på sök med kanindummies och jag hämtade in fem stycken utan några problem. Levereade dem ända fram till Matte också! Jag tänkte det var bäst att sköta sig när Mamsen var med!


Mamma Sella håller koll!

Sedan blev det bad tack och lov! Man var ju rent överhettad efter att ha jobbat hårt!


Här kommer jag med min Ruffe i snöret!

Jag fick en dubbelmarkering på vatten och det fixades utan bekymmer alls. När vi sedan kom tillbaka till skogen skulle Matte och jag visa hur uppletande går till. Matte längtade lite efter Zicos Matte som ju är en riktig "bruksräv" men hon fixade det bra ändå med en korridor med fem föremål, förklara för alla hur det går till och så fick jag visa. Matte var stolt för jag gjorde ett riktigt bra uppletande. Sedan fick alla prova att hämta något föremål. Då satt jag uppbunden och alldeles tyst och övervakade. Ja, först hade jag ju fått burken med skinka såklart.

Till sist blev det en liten tävling på kul med dummiesar. Då passade Matte på att ta bilder på mig och Mamsen. Kul!



Jag till vänster och Mamsen till höger.


Mamsen i skogen

Till sist fick jag bada och hämta lite innan det var dags att åka hela vägen hem igen. Men det var himla kul att träffa alla, särskilt min kära kennelmatte Renée och så Mamsen såklart. Mamsen och jag slog oss ihop under fikat och tillskansade oss halva Mattes macka. Inte dåligt teamwork. Mamsen insåg dessutom ganska snabbt att Mattes ryggsäck var en godisbar så hon uppehöll sig gärna hos oss när inte Renée hade koll på henne!

Jag tyckte jag bevisade bra också att jag minsann kan apportera trots att vi inte har tränat det på jättelänge. Inget krångel alls. Jag önskar att vi tränar lite mer av den varan igen framöver men bara för det är kul! Jag slipper gärna jaktprov. Tycker bara det är hemskt synd att alla roliga dummiesar ligger oanvända!

Tack för en trevlig träff och nu är både jag och Matte ganska möra och redo för sängen!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken härlig dag ni haft tillsammans med delar av din valpflock. Alltid kul med sådana här träffar.



Kul oxå att du fixade allt galant... ja varför skulle du inte göra det förresten?



Sov gott i värmen!

2010-07-03 @ 23:12:38
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Medicinpinnen

Vad lika ni är du och mamsen. Förstår att det var roligt att träffas. Fint att du skötte dig så bra och visade för alla. Mamsen måste ha varit stolt över en så välartad dotter. (Och nöjd över att matte hade så mycket godis tillgängligt.)

2010-07-03 @ 23:16:39
Postat av: Heléne och Zico-B

Ja, verkligen "mamma upp i dagen"!

Vi hör av oss imorgon - vill också spåra, även om det är varmt!

H&Z

2010-07-03 @ 23:25:31
Postat av: Renée & mamsen Sella

Hej på er båda...tusen tack för igår!!! Tänk att du och matte körde så långt för att träffa oss, det värmer i våra hjärtan!

Hoppas att ni kom hem ordentligt - eller det ser jag ju att ni har gjort, så dumt av mig!!



Jag har lånat ett par kort av dig som jag satte in på hemsidan eftersom jag själv glömde min kamera. Jag hoppas det är ok!



Det var väldigt roligt att se er båda igen och vi hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa gång!



Kram från oss,

Renée & mamma Sella

2010-07-04 @ 21:46:44
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Elliot

du din Lakritsplutt vad du är lik din mamma!Ni e lika gulliga båda två =)

Roligt att ni äntligen hade möjlighet att träffas.

Tror jag gilla din mamma oxå -undrar du varför? Jo,hon har ju fixat till min allra bästaste kompis

Så därför skickar jag en stor kram o pussig till henne från simskoleeleven Elle-pelle-päronplutt

2010-07-05 @ 22:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0