Matte getingstucken

Vi har haft en skön hemmadag idag. Ja, ända tills vid sextiden var det skönt men sedan var det slut på friden för Matte blev getingstucken. Undra varför det heter arg som ett bi? Borde vara arg som en geting! Matte påtade i en rabatt, hade inget ont gjort och så blev hon anfallen. Ajajaj. Och Matte som är så allergisk av sig. Det blev en massa medicin och sedan har Matte inte riktigt varit sig lik ikväll. Vi skulle egentligen åkt och träffat Elliot & Ann vid Yddingen men de kom hit istället för Matte ville inte köra bil när hon var så knas. Vi gick en runda runt sjön så jag och E fick bada och så gick vi en runda in mot Fjällfotasjön också fast inte ända fram för då hade det blivit rent för långt för ikväll.

När vi kom hem igen och Elliot & Ann hade åkt så var Matte jättekonstig igen. Bara satt och stirrade tomt framför sig. Men efter en stund tog hon sig samman och vattnade lite i trädgården. Jag sprang och tittade till henne lite då och efter en stund kom hon in för knotten blev väl intensiva. Nu är hon lite bättre men fortfarande rätt jämmerlig. Men gnälligheten behöver inte bara bero på sticket och mediciner utan även på att hon ska till jobbet imorgon :D

Men först ska det sovas. Värmen tar på krafterna. Tur man har tillgång till vatten annars hade man försmäktat alldeles.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilket elände... att dom där stickisarna inte kan se till att lämna din matte ifred. Tur att hon har mediciner att stoppa i sig direkt :-)



Hoppas att allt är som vanligt igen imorgon.



T-lilla veckorna är snart lätt räknade!!!!

2010-07-04 @ 22:53:11
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

ja din mattes arm var allt lite "bucklig"...

Fattar inte att hon orkade traska på denna långa runda som vi gick och dessutom så fick jag bada på minst 4-5 olika ställen i sjön och provsitta båten.

Vet inte vem som är mest nöjd med mina simframsteg: jag lr matte :P

2010-07-05 @ 22:18:03
Postat av: Medicinpinnen

Ja, jag säger som Walle - det är inte länge kvar innan T-lilla är ett minne blott. Himla otur att bli stucken sådär. Men det lägger sig ju som väl är. Tur det finns mediciner.

2010-07-05 @ 22:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0