Badkväll med Elliot

Efter en varm dag fick jag en härlig badkväll med Elliot. Jag hade värmt upp (eller kylt ner) med två badturer tidigare idag, först Pudesjön i förmiddags och så Dagisdammarna i eftermiddags. Men det hjälpte ju bara tillfälligt och jag var såklart badsugen igen mot kväll till.

Vi träffades på vägen ner till Yddingen och så bar det av mot den fina bryggan vid scoutstugan. Där är så himla fint.


Härligt blöt!


Elliot med Krabban Krabat


Jag med min Ruffe och ett näckrosblad om baktassen.


Dragkamp


En hederlig brottningsmatch

Tack Elle-Pelle, Ann och Matte för en härlig kväll. Det gör jag gärna om framöver. Himla bra att vi var där själv så vi kunde sprinag runt som de flattegalningar vi är!


Kommentarer
Postat av: Elliot

Kuuuuligt va det och jag kände mej väldigt nöjd när på hemvägen eftersom jag var så modig och vågade hoppa från bryggan....ja ja det låter kanske inte så märkvärdigt för er andra "badproffs"men för mej(å matte)var detta en väldig framgång =)

Jag blev bara lite rädd när jag försvann halt under vattnet....eh...var inte helt berädd på att det var så mycket djupare där.Men jag kom ju upp igen som en kork =) Men du Lakkan,hur gör du för att inte sjunka precis när du hoppar i?

Tack för din o din mattes support och för busracet.

/Elle-pelle

2010-06-06 @ 22:07:25
Postat av: Lakrits

Fina skutt du gjorde Elliot. Snart stylar du riktigt tror jag. Tricket är följande:

När man hoppar ut från bryggan får man aldrig tippa med näsan nedåt. Istället har man lite vinkel uppåt, man hoppar liksom ut och upp så att rumpan landar först, sedan framdelen och så börjar man trampa med frambenen med en gång så hinner noseriet aldrig komma under ytan. Det ska bli ett härligt plask istället för ett plums om du förstår vad jag menar :D

2010-06-07 @ 21:40:16
Postat av: Wallander

Sådan härlig badkväll ni fick!



Elliot, alla är vi barn i början... några hopp till så kommer även du att ha full kläm på att hålla nosen över vattenytan.

2010-06-09 @ 00:04:30
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0