Hurra hurra huura...

...för Matte idag!

Matte kom som vanligt i full fart från jobbet, tog kurvan in till grusvägen på två hjul. Stopp vid postlådan och grabbade posten i farten. Men vad låg där. Ett stort kuvert från KI (karolinska institutet = dom som håller i tentan Matte skrev för en månad sedan snart). Jojomensam, svaret hade kommit. Matte kunde inte vänta. Hon slet upp kuvertet (enligt vad hon berättat) och där stod det: GODKÄND med stor marginal och därför slipper hon göra muntlig tenta. Det är ju bara toppen. Nu kan vi elda upp alla gamla tentor och trista papper! Nu är det bara tuta o köra. Lite mer än en månad kvar i T-lilla sedan har Matte sin läkarlegitimation som i en liten ask!

Det blev fest såklart. Med Dagismatte och Knappen för Vildhuses har åkt till fjällen med syrran sin. Men Dagismatte var inte alls främmande för fest. Fast hon fick inget veta förrän vi varit i Svedala och shoppat i en jädrans hastighet innan butikerna stängde. Jag och Knappen fick deli i form av grisknorr, kycklinglever (torkad), ankhals, korv och lite annat smått o gott. Nu är jag mätt i magen och ska sova gott. Matte kommer väl inte isäng på länge men hon måste allt ta sig samman så småningom för hon ska ju jobba imorgon natt. Då ska jag vara hos Dagismatte o Knappen. Vildhusse kommer hem måndag kväll först.  

Natti-natti!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Din matte är bara toppenbra! Härligt att ni fick till ett riktigt bra firande ikväll... blir säkert mera av den varan framöver tror jag :-)



Lägg dig i sängen och visa magen så kommer matte nog fortare än hon själv anar!



Kramizar

2010-06-18 @ 22:57:39
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Helene och Zico-Bus

Grattis till DOKTORN MARIE!

Varför får du och Knappen godis, när det är Marie som varit duktig?

Trevligt, men underligt :D

Tass&Kram

Zico-Bus

2010-06-20 @ 16:41:08
Postat av: Renée m flock

**** H*U*R*R*A, H*U*R*R*A, H*U*R*R*A, H*U*R*RA ***

för Doktor Marie - vi gör ~~~ för dig - vi vet att du är en hyvens matte och skulle gärna bli undersökt och behandlad av dig! Lyckliga äro de som till dig kan komma!

Kram från oss...nu ses vi snart! Vi kom hem här en snabbis och åker vidare imorgonbitt med båt över sundet...näe, vi tar oss över Västerhavet!



Kram igen,

/Renée

2010-06-21 @ 20:15:34
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0