Själv en kväll hos Elliot

Det har varit hektiska dagar så jag har inte hunnit skriva om att Syster Yster är på besök. Himla kul att få rå om henne ett par dagar. Jag blev ju rent tossig när jag såg henne komma. Jippie!

Ikväll blev jag bortlämnad till Elliot och Ann på passning medan Matte åkte på restaurang med resten av flocken för att fira gamla moster Göta som fyllde år. Och hör o häpna, det gick faktiskt riktigt bra! Jag väsnades inte, lekte med Elliot och studerade nyfiket Ugglan mm. Det var helt ok alltså!

Tusen tack Ann & Elliot för att jag fick vara hos er!  Lite bilder från min kväll kommer imorgon!

Sen hände det en liten fadäs när jag skulle tas ur bilen hemma. Det gick inte att få upp låset till bakluckan. Jag fick evakueras genom luckan fram och nu måste Lova in på låsbyte. Suck. Matte är en smula olycklig över det för innan låset är fixat kan vi inte åka någonstans tillsammans mer än typ till Dagis för då åker jag ju framsäte. Yster ska försöka fixa med bilmeken medan Matte är på jobbet imorgon. Hoppas dom kan fixa det snabbt!


Kommentarer
Postat av: Elliot

Dumma bakluckor - det hände hos oss oxå för ett tag sen men då var jag utanför å det gjorde att jag inte kunde följa med =(

Jaha då var det alltså mer än en fadäs i går kväll,du vet ju den andra hihi!Vilket liv det blev på tvåbeningarna....bara lite surt att jag åkte i badkaret idag...attans oxå.

ps.vi tyckte att du skötte dej jättebra här hos oss när "jag passade dej" =P

2010-06-15 @ 18:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0