HEMMA

Oj så skönt det är att vara hemma i lugna vrån igen efter resan från Stockholm. Ja, hos Yster har vi det ju bra men jag gillar ju inte att resa med tåg och framför allt avskyr jag centralstationer, när man ska på, av, gå i gångar med en massa folk mm. Men Yster var snäll och följde oss till tåget, då känns det lite bättre. Men ändå var jag alldeles vit av mjäll i pälsen för att jag stressar upp mig.

På tåget var vi hela åtta stycken hundar i djurtillåtna vagnen. En annan tjej som löpte också så grabbarna var lit eoroliga. Jag vilade mig en del men när det var en timme kvar började jag bli otålig. Då lekte Matte och jag "vilken hand är godisen i" leken.

Så kom Dagismatte och mötte upp på stationen och HURRA vad glad jag blev. Sedan hem och ut i skogen en runda, korvgrillning på Dattis och nu är vi hemma på Solgläntan. Jag ska grotta ner mig i sängen och Matte packa upp våra pinaler.

Till sist många tack, pussar och glada svansviftningar till Syster Yster som alltid är så gästfri och tar så väl hand om oss när vi kommer på besök!!!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Välkomna hem!



Vilka lyckliga killar som fick dela kuppe med dig och den andra tjejen... men kanske till deras matte/husses olycka!



Skönt att ni fick stöd på stationerna både där & här.



Vi hörs!



Kramizar

2010-03-14 @ 00:00:50
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0