Ljusa kvällar om våren

Wow alltså! Igår var vi i Lomma och tränade och det var ju ljust ända till klockan åtta! Då hade vi tränat klart ändå :D Jag fick träna på framförgående och Matte fick bra tips av Helene och Ann-Marie. Det behöver hon verkligen min Matte...bra tips alltså!

Inatt var Matte väldigt frusen igen, hon sov med massor med kläder och täcken men det blev nog inte bra förrän jag lade mig nära och värmde upp henne. Ett riktigt litet element är man ju! Men trots den lite oroliga sömnen knatade vi upp imorse och Matte till jobb och jag till Dagis. Till min stora glädje kom Matte en timme tidigare än vanligt på eftermiddagen för att hinna ut med mig innan Lina kom för pluggkväll.

Imorgon ska jag till veterinären och få spruta i nacken :( Trist men annars får vi ju inte härja runt på träning och tävling om jag inte är vaccinerad enligt alla konstens regler. För övrigt ska det visst bli en lugn dag imorgon med Lomma på kvällen för lite träning och sen ska Matte på snabbt möte.

Ja ljust är det och vår. Men lite kyligt ändå ibland. Matte funderar på att kanske våga plantera lite blomsingar till helgen. Nejlikorna som blivit uppätna under vintern verkar utom hopp och det är Matte lite ledsen över men hon säger att det bara är materiella ting och går att köpa nya så inget att sörja för länge över. Buskrosorna fick klippas ner för de var illa ätna. Som det kan gå när vintern är hård. Men kanske kommer dom ännu bättre nästa år :D Äppelträden är klippta i alla fall, vinbärsbusken uppstyrd, en stor rot uppgrävd. Nu ska skräpet ut från tomten också!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Härligt härligt med ljusare kvällar.



Vad bra att din matte fick bra tips... nu skall hon bara kunna förvalta dom bra när hon skall testa dem på dig.



Efter måndagens träning så har nog MOR gett upp hoppet att vi skall bege oss ut i II:an :-(

2010-03-31 @ 22:08:13
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0