Bra kväll trots dålig dag

Det började väl ganska bra med sovmorgon. Kallt var det ute när vi gick morgonrundan men det gör inte mig något, (fast jag avstod från morgondopp i sjön). Men sen började eländet för Matte med skallebank. Ju längre tid som gick desto värre blev det. Hon stoppade i sig alla möjliga piller och nässpray men inte gjorde det någon nytta mer än för en liten stund. Så var vi tvugna att åka iväg lite ärenden och när vi kom hem satt Matte bara och pustade och stönade på en stol. Hur skulle det gå med kvällens besök tänkte jag och suckade även jag. Men sen tog Matte till nödåtgärden dvs dom riktiga dunderpillerna. Och efter knappt en halvtimme så började hon tassa runt igen lite försiktigt och efter en timme var hon helt ok. Lite klumpig kanske (värre än vanligt) för man blir tydligen lite avtrubbad av dom där pillren. Men bättre det än att ligga med ispåse på huvudet och kräkhink bredvid!

Så precis som planerat kom flocken Lindeblad på besök ikväll, dvs Walle, Beck, Helene och Anders. Det blev skogstur och sen korvagrillning inomhus (rent för kallt för att grilla ute). Jag och mina fyrbenta vänner fick vår beskärda del, en tjocking var i bröd. Sen kalasade tvåbeningarna på jordgubbar och grädde. Någon efterätt blev det inte för mig, Walle och Beck men å andra sidan fick vi förrätt med grisöron. Jag fick en hel påse med öron förresten, såg nog att Matte stoppade undan den. Tack killar! Och tack för pussarna och örontvätten Walle. Vi snodde till oss en liten stund i Mattes arbetsrum för oss själva när Beck var upptagen i v-rummet. Sen hittade han oss och skulle vara med på ett hörn. Walle tyckte han var lite otaktisk som störde. Men han är ju rolig lill-killen. Fast han får hitta sig en egen tjej för jag är ju allt upptagen!

Så trots eländet med Mattes huvud blev det en trevlig kväll! Tack för besöket och välkommen åter snart igen! Nästa gång vi grillar hoppas vi på att det blir utomhus!

Imorgon ska det spåras, sen blir det nattajobb för Matte så det blir nog inte rapport förrän söndag.

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tur det fins piller... för tänk om vi hade missat denna trevliga fredagskväll.



Tack för allt igår :-)



Hoppas spårandet gick som en dans idag :-))))



Vi höres snart!

2010-05-08 @ 20:48:46
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0