Fint väder och trevliga besökare

Det har verkligen varit fint väder i helgen. Varmt och badvänligt. Idag var det inte sol hela dagen men nästan skönt det. Igår kom Bent och Eva på besök med Tove och Emma. Matte hade lagt spår till Emma eftersom hon tränar för Anlagsprov i viltspår. Efter spårandet tog vi alla rundan runt sjön och badade. Emma och jag badade mest, Tove stod på bryggan men så småningom hoppade hon också i.


Tove på min brygga


Emma och jag i plurret. Tove på bryggan.

På kvällen fick jag gå samma spår som Emma, Matte tyckte det var synd att jag skulle missa spår som redan var uttrampat. Var först lite vilsen på vad jag skulle spåra men insåg sedan att det kvittade för det var ju Matte som hade trampat ut bambispåret. Där var ju både fot och tassavtryck av andra men det var bara till att strunta i. Klöven hittades, jag fick stekta grytbitar som belöning och sedan var den saken klar. Sedan blev det grillegott på Dagis innan vi traskade hemåt igen i den härliga kvällen.

Idag var det tänkt att vi skulle till Fulltofta och spåra med spårgruppen men se det ville inte Mattes huvud så det fick bli sovemorgon istället och långsam uppstart för Matte. Men sedan åkte vi och hämtade Elliot så jag fick besök av honom hela eftermiddagen. Något spår blev det ju tyvärr inte men jag hoppas på ett i veckan istället.


Elliot och jag i bustagen


Plockepinn

Vid sexsnåret kom Ann och så gick vi runt sjön alla tillsammans. Det är min absoluta favoritrunda och jag vill gå den jämt jämt. Matte tycker det är lite enformigt ibland och så är där mygg nere vid sjön men det bekommer inte mig alls.

Nu är det jobb och T-lilla som gäller för Matte igen imorgon. För mig blir det Dagisrutiner som vanligt. Min nya mat (Oliver's) är levererad till Dagis och lite annat smått o gott också så det ska nog gå fint där precis som vanligt. 

Sussa sött därute i majnatten!
/Lakrits

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad mysigt med helgbesökare och härliga sjörundor med bad & bus.



Jag har haft världens tråkigaste helg MOR hat varit på uställning med Beck båda dagarna... men nästa helg är det min tur.



Hoppas att du gillar ditt nya foder!



Vi ses imorgon kväll :-)



2010-05-23 @ 21:50:05
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

Tack för att du tar så väl hand om oss både mej o Walle =D

Jag gillar oxå den där sjörundan för ifall man e lite påpasslig så kan man hitta många "fina" ställen att bada i hihi!!

2010-05-24 @ 17:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0