Gräsklippning och plockepinn i spåret

Vildhusse kom med sina otäcka gräsklipparmonstermaskin och fixade till vår gräsmatta så den blev lagom kort idag. Väldigt snällt av honom så slapp jag vänta på Matte medan hon slavade bakom klipparen till helgen. Men jag gillar inte maskinen!


Jag gömmer mig borta vid grinden...


Tvi!

Men fint blev det ju sedan och jag rullade mig på den nyklippta gräsmattan.

Ikväll fick jag mig ett trevligt spår. Vi hade en liten övning innan också så att jag skulle komma ihåg pinnarna. Jag tog tre av dom och där var det godis under. Dom där det inte var godis under struntade jag bestämt i. Inte så populärt och det är klart, jag får ju mindre mjukost på det viset. Tål att funderas på!

Lite träning blev det också på Dagis fina gräsplan. Det gick riktigt toppen sade Matte.

En trist sak är att vi blivit lottade till sista reservplats på appelltävling i Hörby nästa torsdag. Då tänkte vi ju fått undan den förbenade appellklassen men tji fick vi för vi lär aldrig komma med. Nu säger Matte att vi ska börja träna för lydnad 2 på allvar istället och ta den i sommar. Vi får väl se, det hänger på henne hur det går!

Solgläntans blogg är uppdaterad på http://vildhunden.blogg.se/solglantan/

Natti natti!
/Lakrits

Kommentarer
Postat av: Wallander

Så kanon att Vildhusse kan komma med "monstret" och fixa klippet lätt som en plätt.



Tjaskigt med lottningen... men då hinner du fixa så att du plockar alla pinnarna, dvs även de som inte har godis under sig :-)

2010-05-08 @ 20:35:45
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0