Händelserik fredag

Idag har det faktiskt hänt en hel del!

Matte har tentat. Hon var helt slut när hon kom och hämtade mig efteråt. Var rätt tystlåten om hur det gått, inte riktigt bra och inte riktigt uselt heller som hon kände det. En del mycket konstiga frågor skrivna av specialister med tunnelseende tyckte Matte. Vissa frågor bättre skrivna. Matte tycker frågorna borde skrivas av nyfärdiga istället för insnöade specialare. Det har hon säkert rätt i. Men nåväl, nu är tentan gjord och vi får vänta hela fem veckor för att se om mitt idoga tasshållande gjorde någon nytta.

Efter en liten runda i skogen åkte vi till Svedala där vi fångade kotletter och grillad kyckling till mig som var nedsatta i pris men jag smakar ingen skillnad. Matte shoppade också blomma till sig.

Sedan åkte vi faktiskt till Ystad av alla ställen för se där var Syster Yster med sina fältmusikerkollegeor. Vi hittade henne ute i Sandskogen nära Saltan (Saltsjöbaden) iklädd hoppvänliga militärkläder (dom blir inte skitiga när man hoppas :D eller i alla fall syns inte smutsen). Jag sjöng och dansade och även hennes kollegor fick lite svansviftningar och glada tillrop. Sedan stack vi iväg och gick längs stranden. Jag badade såklart. Efter det blev det fika och sedan fick vi en liten tur till, besteg två gamla fort längs stranden och satt där och myste i solnedgången. Tyvärr glömde Matte kameran (hon var urblåst i skallen och är ursäktad). Yster tog bilder med sin Iphone men hon har inte hunnit skicka ännu.

Kvällen avslutades med liten "efterfest" på Dattis med dajmglasstårta till tvåbeningar och tuggrulle till mig och Knappen. Nu är både jag och Matte superdupertrötta och ska störta i säng!

Men innan vi nattar oss så passar vi på att gratta Zico som fyller åtta år idag. Jag har lämnat presenter till Matte som har lämnat till Zicos Matte och dom verkade falla i smaken :D

Natti-natti!
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Wallander

Skönt att tentan nu är avklarad för matte Marie, hon har gjort vad hon kunde och vi andra tum- & tasshållning. Nu släpper vi det här tills vi skall fira om ca 5 veckor :-)



Härlig kväll ni fick med Ysterträff igen. förstår att du blev glader!



Kramizar

2010-05-22 @ 23:26:21
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0