Solgläntans lantkollo

Walle är på Solgläntnas lantkollo. Han fick följa med oss hem från Lomma BK när vi varit där och tränat och Matte varit på möte. Inte för att hans flock skulle något särskilt, dom är hemma men vi tyckte att Walle behöver komma iväg själv ibland, inte bara ihop med brorsan. Det ska bli kul att få rå om honom hela dagen imorgon också innan han åker hem igen. Men han måste allt lära sig lite regler som gäller här på Solgläntan. Han har redan provat en sak som är absolut förbjuden och det är att öppna dörren själv. Han fick veta av Matte också att det är nix pix med såna saker. Det var för en stund sedan och nu går han efter Matte hela tiden, måste kolla in precis allt hon gör. Jag menar, hur spännande är det när hon hänger tvätt. Vilken thriller! Nä....nu ska jag gå och natta mig så får Walle hänga med om han vill eller hänga efter Matte en stund till. Imorgon ska vi vara ute mycket och busa i trädgården medan Matte pluggar. Hoppas vi får märgben! Och så ska vi gå flera rundor i skogen, förhoppningsvis bada i sjön också och plaska tillsammans.

Tjing tjong!

Kommentarer
Postat av: Helene & Beck

Ni är så snälla som tänker på att våran Walle oxå skall få ha sina egna dagar med er :-)



Hoppas ni får en härlig dag och så ses vi på kvällskvisten.



2010-05-18 @ 00:31:20
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Wallander

Tusen tack för att jag fick följa med er hem... får jag en chans till så skall jag inte ens tänka tanken att försöka öppna dörren själv och så skall jag sova tills det är tillåtet att stiga upp :-)



Tack för den härliga kvällsrundan längs sjön när MOR & lillebror dök upp för att hämta hem mig så att ni kunde få lite lugn & ro.



Kramizar

2010-05-18 @ 23:22:02
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0