Spår och besök av Walle & Beck

Idag fick jag äntligen spåra. Tycker det var på tiden, jag menar Matte är ju faktiskt hemma mest hela tiden! Vi borde kunna hinna med minst ett spår om dagen.

Jag fick spåra både i skogen och på mitt kära fält. Alla pinnarna hämtade jag nogsamt, de betyder ju mjukost har jag lärt mig. Slutet fann jag också lätt som en plätt och sedan blev det kycklig, bus och därefter ett svalkande bad. Även om det inte är så varmt så BLIR man varm när man spårar för fullt!

Efter några timmars vila och pälstork så kom Helene med Walle o Beck på skogsvisit. Där är mycket spring i benen på stadskillarna, det må jag säga. Men jag sprang en del jag också, fast inte lika hejdlöst. Beck och Walle turas om att springa runt med mina avdankade märgben och jaga varandra. Jag menar....märgbenet är ju så gott som slut, inte lönt att härja runt efter det. Bättre att ansöka om ett nytt från frysen!

Pluttar har torkats idag och en riktigt stor fin grillad kyckling har bärgats från City Gross. Inte alls illa. Såg nog också att där slank ner lever i påsen till Dattis. Jag ska vara där imorgon kväll och natt för Matte jobbar. Smaskens!

Imorgon ska vi ut på Revinge och Matte ska hjälpa till på Spårintroduktionskurs. Hon har lovat att försöka hinna med spår till mig också och uppletande. Det lär bli en blöt historia enligt väderprognosen. Såg just att Matte packade ner flera olika regnställ, torra kläder, ombyte till jobbet sedan, hatt, extra sockor mm. En annan har bara en stass men den är å andra sidan verkligen allväders.

Nu ska jag sova gott med kycling i magen och spår och kompisbus i benen!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken härlig kväll vi fick... t o m solen tittade fram :-)



Vilken tuff lydnadsmatch brorsan fick gå mot MOR efter hans andra bad... hoppas att han snart lär sig jag skogens badregler.



Tack för "pluttarna" i den fina kamouflagepåsen.



Hoppas vädergubbarna för en gångs skull har fel ang morgondagens väder.



Kramizar

2010-05-14 @ 23:51:13
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0