Drömmen om en jättefrikadell

Igår var jag ju på Nattis och på kvällen fick jag smaka frikadeller som Dagismatte stod och gjorde. Åhhh vad gott det var. Sedan när Dagismatte pratade med Matte som ringde för att kolla så allt var bra så hörde jag att det pratades om frikadeller och såklart spetsade jag öronen. Jag uppfattade något om jul, mitt namn och jättefrikadell. Nu hoppas jag ju så klart innerligt att det stämmer. Tänk om det dyker upp en jättefrikadell till mig i jul. Tänk! Och då är ju nästa fråga, hur stor kan en frikadell bli? Vad tror ni? Dagismatte har stora grytor, det har jag sett.

Jag får bida min tid lite, en månad kvar till jul nu.

För övrigt är allt väl. Vintern har kommit till Skåneland. Första snön har fallit och ligger kvar. Jag har busat i snön, vi har tränat och gått långt. Problemet är tassarna. Det blir så besvärligt med snöklumparna som blir is. Matte måste hjälpa till. Suck. Men snön är kul ändå tycker jag. Fast det behöver inte komma mer. Alldeles lagom så här, det går ändå bra att ta sig fram i skogen. Men nu är det sängen som gäller!

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Åh, vad du har det lyxigt värre... hoppas du ser till att dokumentera om det blir en jätte jättefrikadell. Blir det några små oxå så måste vi leka "Lady & Lufsen"!!!!



Hoppas inte allt snöande "sätter käppar i hjulet" för vår träff imorgon kväll bara.

2010-11-25 @ 23:45:46
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico

Du kan drömma om jättefrikadeller - jag drömmer om att få öppna det super-duper-fina adventskalendern som hänger i köket. Så fort matte kommer ut i köket, så försöker jag visa med en huvudvridning att det är dags att ta ner något --- hon pratar om den 1:e ... ??? Fattar inget - det är ju 1:a advent idag!

Ha det gott och hoppas vi kan ses snart, även om det inte kan bli spårträning.

Tass&Kram

Zico-Bus (med matte)

2010-11-28 @ 20:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0