En rolig dag

Vi vaknade till en ledig måndag eftersom Matte hade jobbat lördagnatten. Genast när jag hade klivit upp kom jag på att Yster ju var här. Hon sover uppe och jag sprang fram till trappan för att slå på djungeltrumman (dvs trampa med tassarna på nedersta trappstegen så det låter som en trumma). Men Matte skyndade sig att ta fram mat till mig, jag käkade och sedan smet vi ut för att Yster skulle få sova lite längre. Ganska kallt och lite vintrigt var det ute.




Vi tog rundan runt sjön. Det var en fin morgon trots den kalla luften. Sjön låg alldeles spegelblank, inte en vindpust.



Jag strosade runt bland löven och hade det skönt



Jag gick väl i min egen lilla värld för plötsligt var Matte lite före mig och hon stod och fotade något! Jag undrade såklart vad det var för någonting och sedan var motivet till bilden plötsligt borta. Men så här såg det ut innan jag lade mig i.




När vi kom hem fick vi ner Yster från ovanvåningen men hon var rätt trötter och vilade på soffan medan Matte stack ut och räfsade löv och rensade stuprör. Men sedan vaknade Yster till liv och vi hade det mysigt. Vid tvåsnåret åkte jag och Matte till Sandby där vi hade privattimme hos Lisa. Det var toppen, jag var laddad till tänderna! Medan vi var borta fikade Yster och Dagismatte och sedan när Matte och jag kom tillbaka blev det en tur i skogen. Betydligt ruggigare hade det hunnit bli med snålblåst och småregn.

Tyvärr har nu Yster åkt hem igen :=( Vi vinkade av henne vid flyget för snart två timmar sedan. Det är alltid lika trist att skiljas åt. Eländes elände att hon inte kunde stanna längre. Men bättre än inget säger Matte och jag håller med! Nu är det Matte och jag igen och det inte ändå inte så illa.

Nu ska jag lägga mig och jag sänder en extra tanke till min Walle som blivit opererad idag. Hoppas han mår bra, jag har bett Matte ringa för att kolla läget!

Kommentarer
Postat av: Helene

Vilken läcker bild på hjortarna i höstskogen. Man ser dom inte först, dom är liksom som "spökfigurer", som träder fram när man studerat bilden en stund.

Ha det så bra - hoppas vi kan ses snart!

/Helene och Zico-Bus

2010-11-09 @ 14:14:45
Postat av: Medicinpinnen

Väldigt fin bild på familjen som matte lyckades fånga. Hon är alert hon, din matte. Jag har fullt upp inför min resa till Australien nu. Åker på söndag. Inget för hundar att åka dit, men jag tycker det ska bli skönt att vara ledig och yoga och ha semester i 5 veckor. Håller koll på din blogg från "down under". Så får du hålla koll på min. Kramar

2010-11-09 @ 20:59:28
URL: http://yoganilla.blogg.se/
Postat av: Wallander

Verkar som om vintern kryper närmre & närmre på något vis. Men man kan inte säga annat än att bilderna är vackra.



Så klart att SysterYster saknas... men roligt att hon kom ner om än lite för kort tid.



Tack för din tanke, idag mår jag redan mycket bättre än om att jag är väldans färgglad och lite öm i de bakre regionerna. Hoppas att jag snart är "fit for fight" igen för korvarunda, bus i skogen m.m.

2010-11-09 @ 20:59:49
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0