Önskelista

Det lackar snabbt mot jul och jag har ju filat på min önskelista ett tag. Jag har ju det ganska väl förspänt redan med saker men här är faktiskt lite grejor jag INTE har som skulle vara bra/kul.


LAKRITS ÖNSKELISTA

-  "Snöskor", dvs Muttlukks med fleecefoder som finns på obtracks hemsida. Jag får så mycket isklumpar mellan trampdynorna när det är snö, det är rent besvärligt och jag måste stanna varannan minut för att försöka bita loss isen och så måste Matte hjälpa mig. Kanske känns lite konstigt med skor i början men man kan nog vänja sig!

- Vattenskål till bilen i metall med antispill  lock som går att sätta fast på väggen. Den jag har haft hamnar alltid upp o ner :( Matte skyller på mig, jag skyller på hennes körstil!

- En sån där rolig tung apport som en del på träningen har! Tycker den verkar skojig :)

- Roliga och hållbara leksaker!

- Ny mjuk fäll till bilen, den jag har börjar bli platt o trist :(

- Godis! Det behöver jag ju alltid!

Kanske kommer jag på fler saker och då lägger jag till dem. Men bäst att inte vara för sent ute, tomten kan ha längre leveranstid nu när det är fullt upp inför jul.

Annars går allt sin gilla gång. Matte ska ha jourvecka nu. Jag tycker bäst om att sova hemma men Nattis går bra också. Jag väntar sedan troget på att Matte ska komma på morgonen. Matte verkar lite bekymrad över tillvaron, hon är rädd att det är något fel på min mage för jag är inte helt bra, det varierar lite från dag till dag. Hoppas det bättrar på sig så jag slipper veterinärbesök. Jag menar, jag är ju pigg och glad och äter gärna men visst, ibland kör det runt i kistan. Kanske var den där magsjukan jag åkte på för snart en månad sedan som har gjort kistan lite känslig. Hoppas det, för då ska det väl snart vara stabilt igen!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilka braiga saker du önskar dig.



Snart är det bara en månad kvar tills tomten kommer till alla snälla 4- & 2-beningar. Skall som vanligt bli väldans spännande och se vad han har med sig i säcken sin.



Hoppas kistan din klarar en korv på fredag... jag har fått i uppdrag av MOR att bestämma vilken korvkiosk vi skall välja nu när Casinogrillen har begränsade öppethållande.



See you soon!

2010-11-22 @ 23:08:14
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

men du....det är ett problem med att du lägger ut önskelistan i "offentligheten".För hur ska man veta vilka saker som redan "är upptagna"? Jag menar så du inte får dubbelt....

2010-11-26 @ 20:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0