Rehab helg

I dagarna tre har jag och Matte tillbringat alla dygnets timmar tillsammans :-) Min mage har läkt ihop sig. I fredags var det fortfarande racerbajs även om jag var mycket piggare men nu har det ordnat upp sig. Jag får något dyrt pulver på maten nu för att magen ska hålla sig i trim efter den här katstrofveckan. Min finfina diet bestående av kokt kyckling och ris blandat med kycklingspad har jag fått ha hela helgen. Nu ska det tydligen börja blandas i min vanliga mat så smått igen. Det tycker jag är onödigt. Jag trivs bra med min dietmat!

Men nu när jag lagom hade blivit bra från magplågan så verkar Knappen ha åkt på något liknande om än lite lindrigare. Synd om honom, gamle kompisen. Han är ju skruttig nog redan, han behöver inte vara kass i magen också!

Men jag är piggelin igen. Vi tränade lite lydnad på Dagisplanen idag och det var toppen att få göra något igen. Full fräs var det på mig!

Det riktigt dystra denna helg är ju omställningen till vintertid. Bara ordet får Mattes mungipor att vända neråt. Nu blir det mörkt klockan fem. Snyft. Slut med mysiga utekvällar och träningsstunder i ljus. Nu får vi åka till klubben och andra upplysta ställen när vi vill träna. Ja det kommer naturligtvis en vår igen men det känns länge dit nu.

Men Matte säger ju att bara jag är frisk och mår bra så ska hon inte klaga över något, inte ens att det blir jättemörkt. Så då kör vi på det!

Innan det blev mörkt var vi ute en sväng med Roger och Beckie Duracell. Hon springer ju som en tok. Fast idag var jag full av energi och jagade henne rätt friskt. Man får ju ta igen vad man har missat i veckan. Men något som jag inte gör är att leta mat så mycket som Beckie gör. Hon hittar nämligen alla brödhögar som läggs ut till djuren i skogen och där käkar hon friskt. Ärligt talat tycker jag inte att det verkar vara så gott med torrt bröd. Jag föredrar kyckling. Men Beckie äter precis allt som går att äta! Kolla in bilden här...



Tass & kram i höstmörkret
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Margareta och Bell

Hej Marie och Lakrits tusen tack för grattis i min blogg. Du må tro att det kändes skönt när alla momenten satt på plats. Tidigare har det alltid varit något moment som "spökat"

Hoppas verkligen att Lakkan kryar på sig. Det är väl inte något som ni dragit på er i Stockholm? Walles bror Castor och hans "låtsas bror" Chip har båda varit riktigt dåliga. Margareta sa att det går maginfluensa där uppe.

Kram

Margareta och Bell

2010-11-01 @ 09:12:20
URL: http://www.anthriscus.se
Postat av: Wallander

Åh, nu börjar man känna igen ditt gamla jag. Vad skönt att det är över. Hoppas att gamla Knappen snart oxå tillfrisknar.



Vi ses gärna och går korvarunda, kan onsdag & fredag.



Sedan undrar vi om din matte jobbar i helgen... det var längesedan vi fått busa av oss i Lakritsskogen.



Nospussar

2010-11-01 @ 23:47:46
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Roger med Beckie Duracell

Hårlig bild fångar intensiteten i intagen av födan innan husse stoppar festen!

2010-11-05 @ 00:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0