Godisleveranser och kattmöte

Igår fick vi hemlevererat en massa godsaker från Olivers. Jag äter ju inte längre deras mat men det betyder inte att man behöver avstå godsakerna! Ska få testa två nya smaker också, "duck coins" och "steak bites". Återkommer om resultatet!

Igår kväll var vi och hälsade på en vän till Matte i Lund. Ja jag har varit med där förr och det är ett mycket trevligt ställe men de hade skaffat katt sedan sist. Bodil presenterade kattplutten för mig men lilla Alva var väldigt misstänksam. Och så trodde hon sen att jag inte märkte att hon snusade på min svans när jag låg och vilade mig! Men jag gjorde ingen affär av det, försökte verka ofarlig. Men ändå blev hon skitskraj bara jag sträckte fram näsan för att säga hejdå när vi skulle åka hem. Hon smet in bakom ett köksskåp och inte vet jag om hon sitter där än eller har vågat sig ut. Men jag gjorde verkligen inget taskigt, hon var bara rädder av sig. Matte kan intyga att jag skötte mig utmärkt. Man kan ju liksom inte hjälpa att man är hyfsat stor och väldigt svart!

Mitt i natten kom vi hem efter att tvåbeningarna hade snackat o snackat. Suck. Så det blev lite snålt med sömnen inatt men det var mest Mattes problem för jag kan ju vila på Dagis. Ikväll har vi i alla fall varit i Lomma och tränat. Kul var det fast myggen var ettriga och vi fick hålla igång som tusan för att de inte skulle ha så många chanser att suga blod.

Nä, nu tror jag inte jag har chans på mer godis. Lika bra att att krypa till kojs då.

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Klart att du skötte dig... men katter kan vara lite rädda av sig men ändå lite nyfikna. Tror inte annat än att hon kom fram direkt när ni gått ut genom dörren :-)



Låter smarrigt med de där nya godissorterna... tror allt dom kommer att falla oss alla i smaken.



Hoppas träningen gick bra ikväll med!



Kramizar

2010-09-23 @ 23:42:32
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Helene och Zico

Hej å hå :D

Tack för en strålande insats som tävlingsekreterare (f-n så svårstavat) idag på KM. Och kassör och adminstratör vid prisutdelning .... sådana som du växer inte på trä'n :)

Zico hälsar till Lakkan - han hörde henne idag också och fattar inte varför han inte får busa med henne ... nästa vecka har jag sagt !

Kram

Helene

2010-09-25 @ 18:59:41
Postat av: Zico-Bus

2010-09-25 @ 19:00:24
Postat av: Zico-Bus

skulle bara rätta min mattes stavning:

sekreterare

administratör

Tur att hon har mig :D

Hoppas det blev rätt nu - är också rätt trött i huvudet!

2010-09-25 @ 19:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0