Vildhunden i farliga huset

I torsdags kväll var vi ju till Mattes bror i hans fina hus i stan. Tyvärr uppskattar jag inte det fina i hans konstruktioner :( Trappan är jag livrädd för, för att inte tala om falluckan i golvet och dödsrampen. Jag vägrade gå nära trappan med ens vi kom in i huset. Linus fick assistera med hiss för att jag skulle komma upp på ovanvåningen. Väl där fick jag syn på deras katt och tänkte hälsat lite trevligt men den var jättesur på mig för ingenting alls :( Men den bars iväg till en annan del av huset och tur var väl det.

Falluckan i golvet undvek jag ordentligt. Matte säger att det är ett hål med glas över men jag tror inte riktigt på det. Rätt som det är trillar man säkert igenom. Dödsrampen ut i luften höll jag mig såklart ifrån. Jag tror inte på att det är uteplats där, varför ha den i luften?!

Tårta och annat gott kalasade tvåbeningarna på. Jag fick paket med godis men ville inte ha, kände mig orolig till mods. Inte förrän det var dags att åka hem blev jag lite gladare. Till jag kom på att trappan återstod innan jag var nere i trygghet igen. Men även denna gång ställde Linus upp som hiss. Inte för att jag gillar att bli buren men bättre än att försöka ta sig ner för egen maskin.

Väl hemma var jag trött. Puh, skönt att vara i trygghet på landet! Igår kväll hade vi hemmamyskväll med brasa och lite korvagrillning innan vi kröp upp i soffan tillsammans och trynade där lite grann :D

Idag har vi varit ute i blåsten en del men nu är det snart dags för Matte att åka till sin dumma jour :( Jag ska till Nattis. Matte är fortfarande rätt förkyld så hon är inte så glad över att jobba men inget att göra. Jag får sova och invänta hennes ankomst imorgon igen. Sedan är hon ledig måndag också som kompensation så det är inte så tokigt ändå.


Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Alltså min kära vän - Lakrits-trollet! Är du en mes eller är du en mes? Nu har du ju varit hos Linus i hans fina hus flera gånger och vet att det "håller" ... alltså det ramlar inte ihop, varken trappan eller något annat. Jag tycker du ska skärpa dej .... men missförstå mig inte ... jag tycker om dej ändå <3

Tass&Kram

Z

2010-09-18 @ 21:50:56
Postat av: Wallander

Zico, jag håller inte riktigt med dig, Lakrits är ingen mes, hon är bara en lite väl försiktigt tjej i vissa läge och vill inte ta några risker att inte få träffa oss grabbar igen OCH det tycker jag är bra!



2010-09-19 @ 13:32:45
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0