Härliga dagar

Det har varit en härlig helg. Den enda baksidan av det hela är att jag är trötter :) Men det kan man väl få bli efter mycket aktiviteter.

Igår var vi på Revinge och spårade med några andra från spårgruppen. Mari med Lee var så snäll och trampade ut ett spår till mig. Som vanligt lägger hon utomordentliga spår, lite kluriga, variationsrika och spännande. Undra om hon beställt dig rådjuret som plötsligt stod där också! Vi fick med oss alla pinnar och slutet hem och trött men nöjd spurtade jag till bilen efter avslutat jobb och kycklingbelöning.

Sedan blev det uppletande och budföring också i ett nafs och efter det var Lakritsbatterierna rätt tomma. Hem och vila lite men inte länge för sedan skulle Matte ut och lägga ett bambispår till mig och sedan tog vi en tur i skogen, lite trädgårdsjobb och sedan var det middag på Dattis.

Idag började vi med promenix runt sjön. 


Morgondrickning i vårsolen. 

När vi var nästan runt sjön blev det stopp för bambispår. Matte trodde jag inte såg när hon smugglade ner sele, lina, midjeväska och andra spårtillbehör. Tssss.... Bambispåret gick bra förutom på ett ställe där det legat massor med hjortar och sovit och jag var rätt störd av alla lukter. Men jag hittade min klöv!


Jag och min nyfunna bambitass!

Vid lunch kom Dagismatte och Vildhusse på fika på soliga Solgläntan. Jag vårgrävde under jättecypressen och myste i skuggan. Vid tresnåret kom Elliot på besök. Härliga tider, det var länge sedan sist! Matte insåg dock att jag var rent för varm för att kunna busa så vi började rundan med badstopp vid sjön.


Plumseliplums!


Elliot solbadar...


Jag hämtar leksak.



DET ÄR VÅR!

Nu är helgen slut och jag med :) Men vila väntar på Dagis i veckan och en mycket trist sak är att Dagismatte sannolikt har åkt på samma skräp som Matte har haft för hon var lite risig när vi var förbi framåt kvällen. Stackars min kära Dagismatte :(

Nu ska jag lägga mig i sängen och hålla natt!

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Nu måste den vara här... våren alltså! Mysigt att du fått spåra och sedan få ett härligt dopp i böljan den blå med vännen E!



Ta nu hand om dagismatte oxå så är hon snart pigg & kry igen!



Ha en bra vecka!



Kramizar

2011-04-10 @ 22:37:21
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico

Oj, så mycket kuligt du har fått göra i helgen avis Själv har jag bara fått gå de vanliga rundorna, med en hostande och snörvlande matte i släptåg :(

Tass&Kram

Zico-Bus

PS. Lova mig nu att du inte badar för mycket, så att din känsliga hud börjar klia.

PS2: Krya på dej-kramar till din dagismatte, hoppas hon kommer lite lindrigare undan än Marie.

2011-04-11 @ 14:52:49
Postat av: Elliot

Ja vad mycket du fått göra!Fast jag är ju förståss nöjd att jag fick ta ett premiärdopp =)men de var lite konstigt att bryggan var lixom försvunnen på en bit....

Måste bara säja en sak fast det kanske låter lite "egenkärt":tusan vad gulliga vi är på bilden!!!

nästan som valpansikte....

2011-04-11 @ 15:22:11
Postat av: Medicinyogapinnen

Ni är jättesöta på bilden. Jag lånar den till min logg på FB!

2011-04-11 @ 23:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0