Lakritsskogen

Ja först och främst är det ju Vildhusses födelsedag idag. Han har uppvaktats med presenter och tårta, vilket uppskattades. Men Matte har också fått öppna en present idag från Elliot med Flock. Och se bara vilken superfräck skylt vi har fått! Nu råder det inga som helst tveksamheter om vems skog det här är!!!



Den ska nog få sitta vid gaveln på stallet och peka rakt ut mot skogen. Kanhända vi väntar att sätta upp den tills staketet har dragits om vilket ska göras nästa vecka när Matte är ledig. Men sen åker den upp :0) Tusen tack säger Matte!

Såklart blev det en skogstur med Elliot! Innan dess hade det tränats lite och jag har simmat i Pudesjön. Tyvärr har nu tvåbeningarna börjat sin nedskräpningssäsong där och det ligger skräp på stranden och till och med lite i vattnet på ett ställe. Trist att se :0(

Nu är jag faktiskt väldans trött för det blev väldigt sent i natt, först lite efter fyra törnade vi in. Och klockan åtta ganska exakt började några skogsarbetare såga ner träd utanför oss. Hujedamej. Men Matte har pratat med dom och inget ska sågas över helgen turligt nog.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Vilken superfin skylt. Låter hur bra som helst att markera ut efter nya staketdragningen. Ska bli spännande att se i maj. Tass o kram

2011-04-22 @ 09:28:46
Postat av: Helene och Zico

Grattis igen på din dag!

Jättefin skylt, men nu blir det ju inte så hemligt längre :( Tänk om alla dom som läst om våra äventyr i Lakritsskogen också hittar dit! Men att sätta upp den på stallet verkar ok .... INTE vid stora vägen!

Tass&Kram

Helene och Zico-Bus

2011-04-22 @ 18:08:56
Postat av: Wallander

Fräck skylt! Visst var det väl min MOR som började kalla din skog för Lakritsskogen eller har jag helt fel?



Hoppas ni haft en fin dag. Jag hörde att mattes presenter & ditt påskägg föll er i smaken :-)



Ha en fortsatt fin påsk!



Kramizar

2011-04-22 @ 20:19:37
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0